Кармата застигна по неочакван начин авторът на най-сочните шегички на Слави

Слави Трифонав се оказа същи Купидон и то, без да направи нов конкурс от това!

Росен Петров разкри неочакваните му заложби в интервю за „24 часа” като сподели любопитната история на връзката си с настоящата му приятелка. Хубавата Карина от Шумен до такава степен завъртя главата на вечния ерген, че има всички изгледи да стане госпожа Петрова при сгоден случай, разбраха kliuki.bg.

Двамата обаче са доказателство, че случайни неща няма и кармата е неумолима – забавя възмездието, но не го опрощава. Влюбените пресичат пътищата си още преди 10 години. Тогава Карина е кандидатствала в шуменската Математическа гимназия, а Росен е най-голямата звезда сред сценаристите на Слави.

[caption id="attachment_306270" align="aligncenter" width="225"]Слави и баба Илийца сбраха влюбените Слави и баба Илийца сбраха влюбените[/caption]

Момичето се явява на изпит по литература. Темата е "Изпитанието на една българка" за баба Илийца. Карина се облича с тениска с дързък надпис, а благодарение на фотографа на в. "Труд" Христо Христов на другия ден е на първа страница.

Екипът сценаристи на Слави използват вестниците, а вечерта бащата на Карина остава поразен. Докато изчаквал да мине паузата между двете полувремена на някакъв мач, прехвърлил на БиТиВи. С ушите си чул как Слави коментира 13-годишната му тогава дъщеря и обобщава: "Докъде стигнахме, ето една българка, как баба Илийца се оправяла сама с кола.”

Таткото потънал от срам, а дъщеря му била безкрайно щастлива – нали била почти звезда?!

Десет години по-късно най-вероятният автор на дебелашките шегички е представен на нещастния баща на Карина като евентуален зет. Слави и Росен не си говорят, но пък Трифонов е помогнал на някогашния си най-близък да си намери майстора!