Новото предаване на Нова тв „Скрита самоличност“, водено от Геро, се оказа пълен провал и разочарова много силно зрителите. Масираната реклама и лицето на водещия – любимецът на мнозина българи, актьорът Герасим Георгиев – Геро, му осигури добър рейтинг на старта, но само по себе си шоуто е абсолютна скука.

 

Рекламата, която се въртя повече от месец обещаваше големи забавления за цялото семейство, но уви. Вероятно това бе и причината, поради която миналия понеделник мнозина проявиха интерес към него и телевизията отчете голям успех. Шоуто е успяло да бие конкурентите си от bTV с 4.7 пункта по рейтинг във възрастова група между 18 и 59 години.

По традиция Нова тв взима под внимание само тази група зрители, тъй като смята, че тя е най-интересна за рекламодателите, от които идват парите й. успехът на Геро е голям, имайки предвид, че предаването му върви на гърба на хитовото „Кой да знае?“ по bTV. Комикът се бори с цели трима свои популярни колеги, които са лица на конкурентното предаване – Сашо Кадиев, Милица Гладнишка и Христо Пъдев. Освен това към тях всяка вечер се присъединяват и още две звезди, които правят шоуто наистина бляскаво. В началото въпреки всичко Геро в комплект с няколко непознати успя да направи по-добър рейтинг от Кадиев.

 

Но докога ще трае този успех? Зрителите изгледаха предаването само за да открият, че е пълен провал. То нито е толкоз помпозно, колкото се очакваше, нито е забавно, нито пък увлекателно, тъй като всичко в него зависи от голото налучкване. Масовите коментари на зрителите гласят, че не им харесва, не ги грабва или пък, че е твърде елементарно и дори, че е пълен боклук. Според други пък е твърде еднообразно и липсва интрига. Зрителите недоумяват и защо участниците стоят като статуи.

 

Очевидно очакванията им, са били за забавно предаване, в което на преден план излиза логиката, но се оказа, че „Скрита самоличност“ е по-скоро игра на тото – хвърляш предположения в тъмното, надявайки се да улучиш десетката, което е почти невъзможно.

 

Според мнозина от зрителите и водещият не е такъв, какъвто са свикнали да го виждат и подчертават, че е твърде стегнат.

„Изглежда и Геро има скрита самоличност – свикнали сме да е забавен като в друго шоу, което води – „Като две капки вода“, но той е доста по-сериозен и това не се харесва на феновете му“, коментират в мрежата.

 

Макар и рядко се срещат позитивни коментари от хора, които харесват шоуто, но като цяло не се забелязва кой знае какъв интерес. Ако след първите епизоди, които се въртят в момента има и втори сезон, ще е цяло чудо.

Източник: Уикенд