Симона Загорова успя да усети предварително емоцията на абитуриентската вечер

Симона Загорова доказа нагледно защо я наричат Принцесата на попфолка.

Тийнейджърката не просто е дъщеря на майка си, но и вече познава усещането да е единствена и специална в очите на едно момче. Като доказателство за това дори го придружи като негова дама на абитуриентската му вечер, видя kliuki.bg.

Гаджето на Симона Загорова тази година завърши училище и както всички очакваха – я покани да бъде част от дълго чакания му празник. След това и двамата споделиха снимки от милото събитие и макар да са порастнали - си размениха показно обяснения в любов чрез Фейсбук:

[caption id="attachment_316924" align="aligncenter" width="300"]Симона Загорова на бал Симона Загорова и Симеон - толкова са млади, прекрасни и влюбени, че не можеш да им се сърдиш![/caption] [caption id="attachment_316925" align="aligncenter" width="300"]Симона Загорова на бал Така се ходи на бал - изискан и много щастлив![/caption]

Независимо, че се държат като деца (или като псевдо ВИП-ове), никой не им се сърди. Двамата не просто изглеждат страхотно заедно, но показаха вкус в изборът на облекло. Естествено, повече внимание обърнаха на Симона Загорова. Просто на всеки бал (и на сватба) по-интересен е външният вид на дамите!

Тийнейджърката показа стил и в избора на рокля, и на грим и прическа. Тя изглежда прекрасно – отслабнала и изискана. Със сигурност са я сметнали за абитуриентка, но до там, че да не засенчва любимия, който е истинската звезда на вечерта.

Явно Симона Загорова е взела не само красотата на мама, но и нейният усет и мярка. В замяна получава обожание от Симеон и комплименти от околните. Освен това преживя предварително абитуриентската си вечер, която феновете на попфолка очакват с нетърпение.

Вече видяхме колко прекрасна беше дъщерята на Ивана на бала си. Синът на Тони Стораро превърна изпращането си в цяла сватба. Глория няма да се скъпи за едничкото си чедо. На Симона Загорова и остава само да покаже вкус, който демонстрира от сега!