Симона Евгениева не дочака и един ден - и свали престижа на мечтаната си титла

Симона Евгениева е Мис България едва от 24 часа, а вече нарои куп конфузни ситуации.

Сладураната, чийто външен вид не одумваме, бързо забрави приказките, че короната й върви с тежка отговорност и я задължава да има определено поведение. Наместницата на Нанси Карабойчева едва се измъкна от вип-мероприятието на Евгени Минчев и побърза да отпразнува триумфа си на чалга-парти.

Изборът да друса телеса с лентата на победителка си е (почти) нейна работа, но да си отстъпи задните части за барабанче е върхът на пошлостта! Симона Евгениева си подложи апетитните извивки, за да удря по тях с палките барабаниста на ромския оркестър, видя kliuki.bg.

[caption id="attachment_331922" align="aligncenter" width="300"]Симона Евгениева стана барабанче Бий, барабанче, бий![/caption]

Освен това най-красивата българка се препъна и на прост тест за обща култура. Монтанчанката не можа да отговори на „Блясък”, когато я запитаха за поне три стари имена на родния й град.

Симона Евгениева, която се гордее, че я познават поне 80% от съгражданите й, знае че някога градът й се е наричал Фердинанд и „Ку..ку..Ку...нещо-си” (Кутловица, Монтанезеум и Михайловград – ако и вие се чудите. Бел. ред.).

За да не й се сърдите чак толкова, трябва да знаете, че актуалната Мис България не била баш от Монтана. Гордостта на Северозапада произлизала от селцето Якимово, но за разлика от Нанси Карабойчева не се гордеела със „социално-класовия си произход”.

За капак от модните архиви намериха нейни кадри, на които е по бельо и пиърсинг, което няма да я класира на сериозна позиция в Мис Свят. Ще каже човек, че са верни приказките – Жени Калканджиева дума не давала някой да й пребори постижението на международния форум.

Иначе Симона Евгениева никак не е за подценяване. Като я питат кой й купи короната, моделката отговаря „Незнам. „Визаж” са я избирали”. На всички сърдити във Фейсбук миската отговаря: „Не ме съди , не съм родена да съм перфектна , а истинска !”.

Толкова за едно денонощие! Ще видим какви изненади ще ни поднесе Симона Евгениева за една календарна година!