Първото европейско първенство по секс е планирано за юни в Гьотеборг. Турнирът ще се проведе в зала пред няколко хиляди зрители. До момента са се записали националните отбори на 20 държави.

 

На този етап не е ясно дали България ще има свои представители на първенството, както и кой трябва да се заеме с организацията на националния ни отбор. Според някои с деликатната мисия трябва да се нагърби Спортното министерство, тъй като става въпрос за състезание от европейски ранг. Според други пък задачата трябва да поеме някой от най-елитните и оборотни бардаци в София.

 

Ще участва ли България в европейското първенство по се*с?

В социалните мрежи дори има предложения за старши треньор на отбора, сред които се срещат имената на Наталия Кобилкина и Митьо Пищова. Мъжката част на националния ни състав включва секс зверове като Валери Божинов и Благой Георгиев, както и плейбоят от световна класа Григор Димитров, но вероятно по това време той ще е ангажиран с „Ролан Гарос“.

 

Като най-силни кандидатури при жените се очертават Николета Лозанова, Русата и Черната Златка, Гери-Никол и редица други специалистки в креватните изпълнения. Важно е да отбележим, че шведските организатори поемат всички разходи на участниците. Добре е да се знае, че шампионатът няма да е никак лек, тъй като състезанията са в общо 16 дисциплини, сред които пълна програма по възбуждане и орален секс, пози от „Кама Сутра“, брой оргазми, секс маратон за издръжливост и др. 

 

Всеки от мачовете е с продължителност 45 минути и се провежда пред трима съдии. 70% от крайната оценка ще се разпределя от вота на публиката.

Шефът на шведската федерация Драган Братич разясни, че сексът си е вид спорт, при това с тежки натоварвания. Освен това дори и да загубиш даден мач, ти остава кефът от провеждането.

Братич е и собственик на верига стриптийз клубове и публични домове в Швеция.

Източник: Уикенд