Известният кулинар шеф Иван Манчев отбеляза 50-я си юбилей на 8 февруари в компанията на близки и приятели. Неотлъчно до него бе и изгората му Ива Бека.

 

Прави впечатление, че през последните няколко години личният живот на кулинаря е доста динамичен – след като се раздели с майката на децата си и се залюби с Цветомила, която също му роди син през 2019 г., той заряза и нея и се хвърли в обятията на сексапилната Ива.

 

Шеф Манчев чукна 50

Той неведнъж е споделял, че причината за развода с първата му съпруга Марина, е нейната ревност. Тя не успяла да се примири с постоянното му отсъствие покрай участието му в телевизионните проекти и най-вече внезапно връхлетялата го слава. Правела сцени за щяло и нещяло, които превърнали семейния им живот в ад.

 

Точно тогава в живота на кулинаря се появила младата мениджърка Цветомила, която не след дълго го дарила със син.

От разстоянието на времето, Манчев споделя, че двамата не са си дали достатъчно време да се опознаят. Тя мечтаела за уютен дом и сплотено семейство, което било неосъществимо при сегашните му ангажименти. Заради това се разделили няколко месеца след раждането на бебето.

 

За сегашната си изгора Ива Бека, Манчев казва, че е „друга бира“ – пада си по купоните и пасва отлично по темперамент на кулинаря.

Макар напоследък да го спират все повече хора, шеф Манчев е категоричен, че не обича да обсъжда личния си живот и предпочита да говори само по професионални теми.

 

Той мечтаел още от детските си години да има негов ресторант и години по-късно сбъднал мечтата си – вече има верига от заведения. Като типичен кулинар, той е голям чревоугодник. Твърди, че отношението му към храната е възпитано още в детските му години, когато майка му приготвяла любимите му зелеви сарми, а всички край масата били благодарни и доволни.

 

Като всяка известна личност и той има не само почитатели, а и такива, които го критикуват. Преди време колегата му шеф Борис Петров го обвини в печалбарство и алчност, и дори си позволи да го нарече „циркаджия“. Манчев обаче предпочете да запази мълчание и да не пада на нивото му. Наясно е, че има хора, които не го харесват, но заключава, че това си е техен проблем. Категоричен е, че успехът му е абсолютно заслужен, тъй като работи много.

Източник: Уикенд