Селфи от турнето си подариха звездите на Митко Пайнера – на принципа „Хората тъй, и аз - тъй”

Селфи не само пред банята и без сутиен си направиха чалга-звездите от изтеклото вече турне на „Пайнер”.

Самоснимката от последната церемония по раздаването на наградите „Оскар” доби култов характер, стана най-споделяния пост в социалните мрежи за 2014-та  и...се оказа заразна.

Кой, където и на каквото и да е мероприятие да се намира, ако не натика телефон в лицата на компанията си за селфи – все едно не е присъствал! Държавни глави, артисти по постановки, реалитита, родни награди, световна футболна купа – всички се подведоха по „новите тенденции”. Любимите ни пайнери – и те, видя kliuki.bg!

[caption id="attachment_322623" align="aligncenter" width="300"]Селфи си спретнаха пайнерите – да останат назад от Холивуд! Селфи - първи пит! Добре,но не идеално![/caption]

Така и така отдава им се караме, че работят с образцов копи-пейст, в реда на нещата беше да си праснат едно групово селфи на Голяма сцена! До сега го правеха по единично, без сутиени, с издути джуки, по двойки, в банята, в асансьора. Сега обаче е друго!

[caption id="attachment_322622" align="aligncenter" width="300"]Селфи си направиха и пайнерите Андреа е толкова хубава като се смее, Коцето и Галена - непоправими[/caption]

Ако хилядите почитатели се насладиха на повторната среща с любимците си след няколкогодишна раздяла, един от тях направи най-големия си удар. Той не просто си направи снимка с певците, нито пък поиска да му разпишат определена част от тялото. Въпросният ентусиаст успя да събере най-популярните имена от бранша на едно място. Накара ги да заемат страстна чупка пред телефона му! Два пъти - докато се получи идеалното селфи! Не изглежда някой да е имал против, а резултатите са изненадващи!Галена и Константин заеха любимите си пози, Фики, Борето Дали и Преслава показаха широки усмивки. Само Андреа изненада всички! Вместо да изиграе поза - „постоянен оргазъм” или издути патешки джуки, лицето й грее от щастие! На пък така направи най-готиното си селфи досега!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152275427027113&set=a.10150203623502113.299939.541267112&type=1&theater