Майтапчийски пост за бременната Лена Бориславова се превърна в хит в социалната мрежа заради съмнението кой е бащата - дали баждо Миро, или Киро.

 

СЕИР: Този виц за бременната Лена и бащите Миро-Киро побърка Мрежата (СНИМКИ)

СЕИР: Този виц за бременната Лена и бащите Миро-Киро побърка Мрежата (СНИМКИ) - Снимка 2

Бъзикът гласи: "Защо Лена се отказа от НС? Мълвата е, че е бременна с близнаци. Единият от Киро, другият от Миро. Направили са ротация през два месеца по идея на Кокорчо".

 

СЕИР: Този виц за бременната Лена и бащите Миро-Киро побърка Мрежата (СНИМКИ) - Снимка 3

Асен Василев също е забъркан в този миш-маш, заради екзотичното му предложение за ротационен председател на Народното събрание.

 

СЕИР: Този виц за бременната Лена и бащите Миро-Киро побърка Мрежата (СНИМКИ) - Снимка 4

Снимка: Булфото

 

Подозрението, че примата на "Промяната" изглежда е в очакване на първото си дете обикаля електронните медии на Разпети петък.

Агенция ПИК обаче писа първа за това още в навечерието на предсрочните парламентарни избори, след като единствена забеляза промяна в телосложението на Лена по време на прословутия "брънч" в Благоевград.

 

СЕИР: Този виц за бременната Лена и бащите Миро-Киро побърка Мрежата (СНИМКИ) - Снимка 5

Лена, заснета от фоторепортерите на ПИК на 6 април в района на офиса на "Промяната" на ул. "Чаталджа"

 

Индикациите, че Бориславова е бременна дойдоха от видеото, което от "Промяната" монтираха, за да покажат как е преминал предизборният банкет. Още тогава се видя, че Лена е с наедряло коремче. Подозренията се засилиха и след участието на юриската в предизборен дебат по бТВ, на който също само ПИК отбеляза промяната в телосложението й.

 

СЕИР: Този виц за бременната Лена и бащите Миро-Киро побърка Мрежата (СНИМКИ) - Снимка 6

Миналата сряда Лена, която се отказа от депутатското си кресло, все пак се яви за първото заседание на Народното събрание. Направи впечатление, че от острите черти на физиономията й няма и следа. Бившата говорителка на Кирил Петков бе с леко подпухнало лице и с издути бузки - чест външен отличителен признак за бременност.

 

СЕИР: Този виц за бременната Лена и бащите Миро-Киро побърка Мрежата (СНИМКИ) - Снимка 7

СЕИР: Този виц за бременната Лена и бащите Миро-Киро побърка Мрежата (СНИМКИ) - Снимка 8

СЕИР: Този виц за бременната Лена и бащите Миро-Киро побърка Мрежата (СНИМКИ) - Снимка 9

Из мрежата потребители се питат дали положението на Борислова не е причината да се откаже от депутското си място, часове преди да удари звънецът в 49-ото Народно събрание. В това обаче няма логика, той като, при положение, че не е искала да бъде депутатка заради бременността си, Лена можеше доста по-рано да заяви молбата си за отказ. Както и изобщо да не се явява на изборите, за да не разочарова сега най-вече хората, гласували за нея с преференция.

 

От друга страна, една бременност по никакъв начин не би пречила на работата й като народен представител. Историята помни и други случаи на депутатки с кореми. А и едва ли една бъдеща майка би се отказала от депутатската си заплата. Както ПИК вече писа, причината Бориславова да депозира оставката си като народен представител е натискът, на който е била подложена от Асен Василев и Даниел Лорер.

 

„Мозъците" на "Промяната" са нападнали Лена, че лошите резултати са постигнати и с нейна помощ заради "Парапетгейт". Двамата лидери са я натиснали да подаде оставката си с надеждата, че това ще намали щетите по имиджа на формацията.

Източник: pik.bg