„С Рачков всичко е възможно“ вече е в историята. Последният му епизод беше излъчен преди минути и повече най-вероятно няма да се завърне в ефира на Нова телевизия.

Началото на края обаче е било положено няколко седмици по-рано и то няма нищо общо с рейтинга, който и без друго беше много нисък. То е свързано с гостите, които кани водещият.

Един от тях му навлече много критики. Това е Румен Угрински, с когото са работили заедно в „Господари на ефира“. Угрински направи най-гнусното нещо в ефир, което е вбесило шефовете на Нова телевизия и те решили да се лишат от просташкото шоу на Рачков.

Румен си изсекна носа на сцената. Още с излизането той се издуха хубаво, което смути не само публиката, но и самия водещ, който иначе трудно се смущава.

След предаването от Нова поискали обяснение от продуцента Маги Халваджиян и водещия Димитър Рачков, но те не успели да дадат адекватно такова.

Продължението го знаем. Шоуто умря и вече не съществува, а Угрински не изпитвал никакви угризения за случилото се. Рачков обаче и до днес не му говорел и бил бесен, че зимата ще остане без съществени доходи.

Новият сезон на „Като две капки вода“ не е много сигурен, което прави положението на Рачков още по-тежко. Шоуто за имитации обикновено започва в края на февруари, но ниският му рейтинг от последния сезон кара шефовете на Нова телевизия да се двоумят дали отново да го включат към програмата за пролетта.

Източник: Crimesbg.com