Емилия направи готино детско парти при мама и тате в Гълъбово

Емилия избра да отпразнува най-специалния си ден в годината далеч от родата на Коко.

Фолкпевицата вчера беше особено заета и то не защото пя на някое мероприятие, а защото отбеляза най-знаковото събитие в личния си живот – раждането на единственото й (засега) дете. Емилия заряза суета и не спести усилия да подари на малкия Иван страхотен детски купон, научи kliuki.bg

Момченцето навърши шест в компанията на хора, които го обожават. Мама, леля, батко, баба и дядо...Иван със сигурност е бил безкрайно доволен – добре изрисуван от аниматора на партито. Емилия също изглежда доста щастлива – все пак е сред най-близките си!

[caption id="attachment_314855" align="aligncenter" width="242"]Емилия празнува Емилия е като всички - най-горда и щастлива със синчето си![/caption] [caption id="attachment_314856" align="aligncenter" width="191"]Емилия празнува рождения ден на момчето си Емилия и нейният рожденик[/caption]

Феновете обсипаха с благопожелания шестгодишния чаровник, но интриганти не забравиха да попитат: „Абе, къде е Коко?!” Бизнесменът сигурно е бил на партито на единствения си син, но по неизвестни причини липсва на кадрите. Възможно ли е да е предпочел бизнес делата си пред това да зарадва момченцето си?! Или по-скоро избягва да се изтъква в публичното пространство и предпочита снимките му да са само в семейния албум?!

За всеки случай едно е ясно – на празника на малкия Иван е липсвала собствената му сестричка Ивон, а и майката на баща му също не показва присъствие. Прословутата Беба с веща ръка ръководи поредната среща на феновете с първата й снаха, която се състоя във фамилния ресторант.

За рождения ден на детето на Емилия обаче се отчете с пожелание чрез Фейсбук и обещание да е особено щедра с гостите на заведението:

[caption id="attachment_314854" align="aligncenter" width="300"]Емилия отбелязва рождения ден на Иван Баба ще черпи за здравето на синчето на Емилия, но не е с тях в Гълъбово (това да не е празник на Анелия?!)[/caption]

На Коко Динев май му е писано да е сред своенравни жени. Всички се убедиха що за характерче е Анелия щом от цяла гилдия среща само симпатия от Андреа. Нищо не може да накара Емилия да отрече това, че майка му пък открито проявява предпочитание към първата снаха. На бедния богат Коко Динев му остава само една утеха. Мама може да не обича Емилия, но поне приема детето й.