Райна и Велина Узунова не могат да случат на послушни мъже и сами си организират задграничните шопинги

Райна и Велина Узунова го удариха отново на живот – почивка, селфита, салса и море! Двете първи дружки пак избраха Хърватия – явно миналата година са останали твърде впечатлени от домакините.

Райна и Велина Узунова отново избягаха от местните плейбои, за да разпускат „по женски”. Този път двете дами изненадаха – не че не демонстрираха добър вкус, но пък повториха дестинацията.

Красавиците се върнаха в Хърватия, където миналата година „Пилето на фолка” кършеше горещо тяло под ритъма на салсата. И тази година има фестивал, така че не е за чудене, че победителката във ВИП Денс не ще да го пропусне. Райна и Велина Узунова в Хърватско

Райна и Велина Узунова в Хърватско

Райна и Велина Узунова в Хърватско

Райна и Велина Узунова в Хърватско

Райна и Велина Узунова в Хърватско Приятелката й Велина пък явно е достатъчно доволна от ефекта, който предизвика съвместното им парче с близначките Ланчеви. Очакваше се тринките да вършеят по морето и да карат подрастващите да се поздравяват с „Ако няма кво да кажеш”. Уви! Моделката предпочете удоволствието. Райна и Велина Узунова в Хърватско

Райна и Велина Узунова в Хърватско Райна и Велина Узунова в Хърватско

Райна и Велина Узунова в Хърватско

Райна и Велина Узунова в Хърватско Райна и Велина Узунова вече наводниха Фейсбук със снимки. Двете пак си позират както за световно и твърдят, че си изкарват божествено. По пейзажа, който показват, от kliuki.bg не се съмняват в искреността им! Двете неведнъж са пътували заедно и са се оплакали от един-единствен инцидент – когато щяха да ги бият в Дубай разярени жени с бурки!

Сега обаче няма подобна опасност. Никак не са за оплакване! Райна и Велина Узунова пак са без кавалери, но пък си имат страхотно куче за компания!