Навремето Рапан „сватоса” Мария и Рачков в „Господари на ефира”, дано сега опашатковците да не ги разделят

Нови „Господари на ефира” изместиха водещите в сърцата на зрителите, но Рачков трябва да се страхува за Мария!

Двете кутрета, които си търсят „мама и татко” от ефира на Нова, направо побъркаха феновете на предаването. „Господари на ефира” са „приемно семейство” и са решили поне до края на седмицата да им намерят поне имена.

Докато зрителите се надпреварват да дават всевъзможни атрактивни предложения, зевзеци предупреждават: „Рачков, внимавай!” Преди шест години „Господари на ефира” вкара първия си четириног „ко-водещ”, който го сватоса, без да иска с Мария Игнатова.

Докато Рачков я ухажваше с палавия Рапан и двамата флиртуваха по сценарий, водещите взеха, че се взеха, помнят от kliuki.bg:

[caption id="attachment_309966" align="aligncenter" width="300"]Не "Господари на ефира", а Рапанчо сватоса Мария и Рачков Не "Господари на ефира", а Рапанчо сватоса Мария и Рачков[/caption]

Няколко години по-късно „Господари на ефира” отново намери четирикраки любимци на зрителите, които направо засенчиха Пилето на Слави Трифонов! Вярно – Угрински ги повери на палавите адреналинки, но влюбените трябва да внимават Колелото на съдбата да не се завърти! gospodari Румен наистина си има съпруга, но Рачков така и не се решава да поднесе пръстен на любимата си! Иначе едно от желанието на зрителите е поне един от малчовците да „поднови името” му. Вариантите са страхотни: освен, че всяко второ предложение е „Рачков и Зуека”, може да се натъкнете и на: „Рачи и Зуе”, „Тервел и Кубрат”, „Госпо и Дари”, „Марчо и Угри”, „Боко и Серго”, „Гошко и Рошко”, „Лаф и Гаф”! Ако смятате, че може да предложите по-добро, направете го ТУК!

Както и да ги кръстят обаче, едно е сигурно: Те са истинските „Господари на ефира” за този сезон!