Петко и Яна говориха за сина си в предаването "На Кафе" с водещата Гала по Нова ТВ. Двойката, която е от скоро женена, но с малко бебе, се радва на щастлив и интересен семеен живот.

Малкият Доменик е второ дете за Петко Димитров и първороден син за младата му половинка Яна - известна от предаването по Нова за танцуващи звезди, а също и с дългата си любовна история преди време с красивия музикант и актьор Орлин Павлов. Тя едва ли не разби сърцето му, след като приключи публично отношенията си с Орлин и се влюби в Петко Димитров.

[caption id="attachment_334848" align="aligncenter" width="300"]Петко и Яна говорят за своя син Петко и Яна говорят за своя син[/caption]

С първото си дете Виктор, от брака с русокосата водещата Мария Игнатова, бизнесменът Петко Димитров призна, че се разбират добре, според него той не ревнувал от малкото бебе Доменик, но понякога питал татко си "Кого обича повече от двамата?, пишат и от изданието "Всеки ден". Мария Игнатова, като майка на неговия син,  също все още поддържа културни отношения с бившия си мъж, въпреки че сега живее с колегата си Димитър Рачков.

[caption id="attachment_334849" align="aligncenter" width="300"]Бизнесменът Петко Димитров с неговия първи син Виктор Бизнесменът Петко Димитров с неговия първи син Виктор[/caption]

Пред зрителите в ефира на Нова Тв и водещата на сутрешното предаване - "На Кафе", Гала, двойката Петко и Яна призна, че са щастливи с бебето, то е много кротко и спокойно дете, но винаги си отделят по мъничко време и за себе си, за да са заедно и да си почиват. Скоро им предстои например пътешествие до Италия, където семейството планира романтична разходка и почивка за известно време, научи Клюки.бг.

[caption id="attachment_334851" align="aligncenter" width="285"]Яна избра да бъде с Петко пред певеца Орлин Павлов Яна избра да бъде с Петко Димитров пред певеца Орлин Павлов[/caption]

Разбира се, желаем на младото семейство много дълги години любов и хармония и здраве за малкото им момченце. Дано Петко и Яна докажат, че българските бракове могат да устояват във времето.