Десислава бял ден няма да види, докато не я пипнат поне със Зарко

Десислава открито беше рекетирана в предаването на Николета.

Изрусената фолк-фурия на Пайнер за трета вечер лъсна в „Папараци”, видя kliuki.bg. Първо беше охулена като престаряла садо-мазо гърла, след това пък я пипнаха с визия на клошарка – разпуснати мазни коси и херпес. Падението на Десислава продължи с бясна скорост и снощи!

Този път не само тя, но покрай нея пострада и по-младата й колежка – Гергана. Двете момичета на „Пайнер” се събраха на „хапка и пийка” в кръчме, но от там започнаха големите им проблеми.

Гласът зад кадър жлъчно коментират как набиват баници, взаимно си хапват от паниците и пият, преди да седнат зад волана. Най-важното обаче – дадоха да се разбере, че притежават и аудио-запис на клюките, които си размениха двете сладурани на чичо Митко Пайнера. desislava i gergana Както се очаква, Десислава и Гергана не са по-различни от другите жени. Щом се съберат две, мигом започва обсъждането на трета. Коя е фолк-звездата, която заслужи хули по неин адрес не е ясно, но от Папараци издадоха, че я определили като „начален етап на еволюция”.

[caption id="attachment_337767" align="aligncenter" width="300"]Е, какво?! Нито са й мазни косите вече, нито херпес има! Само се е облякла като фолкпевица за една шкембе-чорба! Е, какво?! Нито са й мазни косите вече, нито херпес има! Само се е облякла като фолкпевица за една шкембе-чорба![/caption]

От предаването не са луди, че да запазят подобна находка само за себе си. Или пазят реномето на тяхна приближена певица (която не им е отказала интервю!) или деликатно намекват на Десислава, че ще си изпати, ако продължи да се тръшка в социалните мрежи!

Най-забавната част от материала, естествено, е накрая. Мъките на двете хубавици да се ориентират из дебрите на нощна София (и то – след като са пили) може да забавляват анти-феновете им, но добрите шофьори – жени със сигурност са изревали от обида.

Десислава и Гергана няколко пъти обикалят в кръг, докато се ориентират в обстановката и се налага да си наемат такси, което да кара пред тях, за да се справят!