Популярният изпълнител, актьор и тв водещ Орлин Павлов заведе дъщеря си Елизабет в музей.

 

Орлин Павлов заведе щерката в музей

Той бе пременен с тъмни джинси, съчетани с дънково яке и маратонки. Предвид факта, че вече постоянно ходи с диоптрични очила, изглежда има проблем със зрението. Вероятно сте забелязали, че той се появява с тях и на екрана на БНТ всяка съботна вечер.

 

Орлин Павлов заведе щерката в музей - Снимка 2

Щерка му пък бе накипрена с шарен клин и розова туника, а къдравата й коса бе прибрана на опашка. Връхната й дреха през цялото време бе в ръцете на баща й. Самият той също се стопли по някое време и свали якето. Мулатката Диана Великова не бе с тях по време на разходката.

 

Припомняме, че двамата се познават от 12 години, но са заедно от 5. Когато през 2018 г. се върнала обратно в България, потърсила певеца по телефона, без да има никакви очаквания. Разбрали се да излязат на кафе, след което продължили с кино прожекция.

 

Когато усетили, че помежду им се заражда любов, певецът споделил, че е готов да стане родител, а Диана се съгласила с охота да поработят за бебе. Резултатът не закъснял и няколко месеца по-късно на бял свят се появила Елизабет, която очевидно е взела най-красивите черти от двамата си родители. Феновете на Павлов дори са категорични, че като порасне, дъщеря му ще стане топ мадама.

Източник: Уикенд