По всичко личи, че в най-скоро време Димитър Рачков отново ще разиграва тъпи смешки с колеги от обкръжението на продуцента си Маги Халваджиян в шоуто „С Рачков всичко е възможно”.

 

Макар да се очакваше на екран да се завърне „Забранено шоу” от Нова телевизия решили да отрежат проекта за сметка на другото предаване с комика, което е по френски лиценз. То излиза от комата, в която беше държано от януари насам, и от новия сезон се завръща в програмната схема.

 

Успехът на „С Рачков всичко е възможно” е истинско чудо предвид глуповатите идеи, върху които е изградено предаването. За който не го е гледал – в студиото се събират няколко популярни за широката публика гости, които изпълняват странни задачи като например скачане в чували, танцуване на балет, отговаряне на странни въпроси, докато се друсат върху специална платформа, разпознаване на вкусове на храна, която се яде със затворени очи, четене на думи и изречения по движението на устните на партньора и всевъзможни други безсмислици.

 

Най-интересното е, че въпреки откровените глупости, случващи се в студиото на шоуто, рейтингът е страшно добър, както всичко, в което Рачков се изявява.

Поради тази причина от Нова тв са решили да пуснат нов сезон. От есента предаването отново ще бъде на екран в обичайния си ден и час на излъчване – неделя, след централните новини. Вече се въртят реклами на предстоящото издание, в които се твърди, че ще е по-добро от предишното. Зрителите искрено се надяват това да е вярно.

 

Очакванията са, че вторият сезон на шоуто ще се изправи в пряка конкуренция за зрители с музикалното предаване на Би Ти Ви „Гласът на България”. Там тази година съдии са две от любимите звезди на Халваджия -- Мария Илиева и Миро. Ясно е, че те временно спират участието си в предаванията на арменеца. Затова пък Галена и Любо Киров, които напуснаха шоуто на Би Ти Ви, вече са свободни и могат спокойно да заемат овакантените места в студиото на Рачков.

 

Халваджиян често е работил и с друга голяма родна фолк звезда – Преслава, но колежката й от Смядово засега не се е изявявала като участничка в неговото шоу. Нищо чудно наесен да е първият й път.

Източник: Уикенд