Николета и Благой Георгиев са първи дружки – очаквайте включване от Лияна....евентуално

Николета и Благой Георгиев нямат нито срам, нито уважение към дечицата си.

Футболната половинка и ужким твърде религиозният играч показаха особена близост напоследък, забеляза kliuki.bg. Двамцата не само се нагушкаха едно хубаво пред погледа на бедния Божинов, но и спретнаха поредна интрига.

След като Алисия, без да се пъне много-много открадна (уж) Азис от врагинята си, а Петко си преустанови контактите със семейството на Валери, Николета й отвърна.

[caption id="attachment_320103" align="aligncenter" width="300"]Николета и Благой се забавляват Николета и Благой пращат "много поздрави" на отсрещния лагер[/caption]

Пишман-телевионерката остана без изява и на всяка цена се нуждае от медиен интерес. Прави – струва и набързо спретна интрига. Първо отрази подобаващо поредната изневяра на колегата на мъжлето си. Тогава сметнаха, че така отмъсти за наранената чест на добрата си приятелка Лияна. Сега пък се превърна в в неговата най-близка.

След като тотално доказаха слабия ангел на Георгиев, Николета и Благой се отказаха да позират като всеотдайни родители, а го удариха на разгул по морето. Двамата (и петото колело на колата – Валери) не само попрекалиха с „екстрите” в нощен клуб, но и нападнаха вражеския лагер.

Докато песен на Алисия се носи в заведението, славният дует Николета и Благой се произнася по творчеството й. Моделката прави знак – палец надолу, че не й харесва, писа HotArena.net. Тотално разлигавеният футболист пък не спира „Котеееееее, котеееееее” – очевидно обръщение към понеслата много майка на децата му.

Ученическите игри на компанията биха били смешни, ако не бяха уж зрели хора. В един момент се държаха почти мъдро, в името на семействата си, но уви! Глупостта на Николета и Благой стигна до там, че в мрежата завинаги да остане послание като това: