Макар Ненчо Балабанов да се венча за любимата си Катрин Русева през септември, едва сега сколаса да отиде на меден месец.

 

Двамата със съпругата му разпускат на Малдивите и качват съблазнителни кадри от екзотичното местенце. Имитаторът на Борисов е категоричен, че съпругата му го прави много щастлив, а семейният живот му се отразява чудесно.

 

Връзката на актьора и съпругата му се разви много бързо. Той я показа официално в началото на миналата година, а през септември се сгодиха. Запознати твърдят, че двамата вече планират наследник. Хубавицата също копнеела да дундурка бебе.

 

Ненчо Балабанов чак сега сколаса да отиде на меден месец

Малко след венчавката семейството заминаха за Париж. Екскурзията им била подарена от техни приятели за сватбата. Истинският им меден месец обаче тече в момента на Малдивите.

Катрин е с 13 години по-млада от комика, но това не е пречка за любовта им. Тя работи като търговски консултант в една от най-големите автомобилни компании.

 

Любовта й към колите се зародила още в детските й години, когато колекционирала автомобилни списания. Завършила е УНСС, а приятелите й я определят като изключително амбициозна.

 

За Ненчо Балабанов това е втори брак. Той има син Богомил, който е на 17 години. Богомил е плод на любовта му с бившата му съпруга – преподавателката по музика Ралица, с която отдавна са разведени. Той обаче няма против да се сдобие и с още един наследник.

 

Припомняме, че актьорът имаше връзка и с Йоанна Драгнева, а според слуховете е имал интимни отношения и с бившата гимнастичка Симона Пейчева.

Източник: Уикенд