Мария не се стърпя след коментарите за това, че се е наляла и реагира на клюките като дама

Мария даде жокер на жълтата преса!

Певицата взе, че се обиди на светските репортери, които я забремениха от Гущеров, без да е получила пръстен с гигантски диамант. Миньончето го играе упорито на вярна ханъма и твърди, че по-женена не може да стане с документ, но никой не й вярва.

Въпреки, че нейния любим душа дава за Марая и издържа дори родата й, Мария е достатъчно умна, за да знае – нищо не й гарантира вечна сигурност, колкото едно бебе. Напоследък дори се заговори, че то вече е на път (или просто е напълняла) , научи kliuki.bg.

Мария бързо пресече слуховете, но го направи като дама. Натякването на Гущеров да се усъвършенства и да се държи на ниво, явно са свършили работа. Вместо да се тръшка, че я имат за дебела и публично да прави коментари, миньончето реагира като деликатно.

Мария просто „изигра” небрежна фотосесия, в която си хвърля горнището, а под него се крие плосък корем и добре поддържана фигура, видя kliuki.ws.

[caption id="attachment_316123" align="aligncenter" width="225"]Мария не е бременна Мария небрежно хвърля дрехи, за да изкрещи на света: "Руса съм...[/caption] [caption id="attachment_316124" align="aligncenter" width="253"]Мария не е бременна но не съм бременна!"[/caption]

Певицата се възползва от момента и показа чисто нова ултраруса прическа, кояво, уви, само най-верните й фенове одобриха. Повечето си я обичат тъмнокоса, както по времето, когато изгря.

Е, критикарите реагираха философски – „Мария си е блондинка от край време, само че умствено! Сега поне е такава и физически!”

Певицата обаче няма време за хейтърска атака. Прави убийствени упражнения във фитнеса и гладува, колкото може, за да не дава повод на дундестият Хриси да я критикува...Докато не дойде време за следващия жокер от Мария, който да значи: „Бременна съм!”