Срамежливата Марая на Мария направи „репетиция” за ролята си на шаферка

Марая на Мария направи своя истински светски дебют само седмици преди мама да стане официално госпожа Гущерова.

Срамежливата щерка на певицата мине – не мине се появява в ефира на някоя телевизия, за да свидетелства колко прекрасна майка има, да не говорим за пастрока й. Детенцето няма много приятелчета и това си пролича на рождения й ден, но поне от материални липси не страда.

Марая на Мария не може да се каже, че има самотно детство при положение, че винаги около нея има любящи възрастни. Освен това послушно спазва изискванията на Хриси да се държи като перфектна малка дама.

Детето не просто шлифова английския си език (преди да му стоварят още в програмата), но се облича толкова изискано, че смущава със стила си дори възрастните.

Никога няма да видите Марая на Мария „неглиже” или пък с дънки и размъкната тениска. Детето не е като връстниците си, които си цапат и късат дрехите. Малката госпожица си пази рокличката, винаги се движи с подходяща чантичка и луксозни обувки, видя kliuki.bg.

Повечето посрещнаха с усмивка твърдението на певицата, че дъщеря й е пръв съветник в избора на булчинска рокля. Но като видите как беше облечена на новогодишното парти на семейство Гущерови, ще размислите.

[caption id="attachment_332818" align="aligncenter" width="252"]Марая на Мария за ЧНГ Срамежливката дори не може да позира[/caption]

Мария на Марая изглежда като извадена от страниците на лъскаво списание за стил и мода. Детето се снима прилежно облечена до ексцентричната елха в двореца, където все още е единствена принцеса.

[caption id="attachment_332819" align="aligncenter" width="225"]Марая на Мария за ЧНГ Най-скъпите екстри не могат да компенсират самотното детство[/caption]

Златните зимни обувки, очевидно скъпо палто, дежурна чантичка и подходяща шапка оформят тоалета й. Бедното малко богато момиченце!

Новото вълнение за детето е шаферската й рокля, която със сигурност ще впечатли дори платежоспособните дами. Братчето й присъстваше на сватбата на татко им с Никол Андонова, но тя не беше поканена на изисканата церемония. Марая на Мария обаче ще отговори на обидата като грее на празника на мама с любимия им Хриси.