Марая на Мария е образцова първолачка – спретната, сладка, развълнувана...с чанта, която предизвика присмех

Марая на Мария пристъпва прага на родното училище като абсолютна сладурана, добре облечена и...раздразнила хейтърите!

Малкото момиченце растеше пред очите на феновете и сега всички се умиляват – „Колко е порастнала! Вече е ученичка! Попътен вятър на тази невероятна сладурана!”, видя kliuki.bg.

Марая на Мария със сигурност трепери от вълнение, докато пристъпва прага на училището (което би трябвало да е летящ старт към Швейцария, където ще я прати амбициозната й майка). Детенцето обаче пак трябваше да понесе и коментари от хейтърите – пак заради „ексцентричния” вкус на певицата и взискателния Гущеров. Мария, която не пести нито лев за любимото си чедо, изръсила поне пет стотака за училищната чанта, твърдят от HotArena.net. В това няма нищо лошо – все пак у нас 80 % от майките харчат толкова за цялата подготовка на първокласниците си, че и по-малко. Лошото, според критикарите, е изборът на певицата. maria 4

maria 2

maria 3 Марая на Мария на първи учебен ден ще грее като истинска малка дама – с прилежна прическа, бяла ризка, черен клин и весели розови обувчици. Сладураната обаче ще помъкне и гигантска черна чанта в стил „Първокласничка от 80-те години на миналия век”. Е, украсата на аксесоара не е пътен знак „Внимавай”, а две черешки, но това май не е достатъчно да развесели детенцето!

Марая на Мария със сигурност предпочита някоя весела чанта с любим анимационен герой, но мама нарежда да не е като останалите дечурлига!

Някои твърдят, че подобни чанти са удобни, за разлика от съвременните раници и далеч по-издръжливи. Това обаче едва ли занимава детето. Първо преглътна „много елегантен” рожден ден. Сега Мария на Марая получава и „елегантни” аксесоари за един от най-важните дни в живота си!