Людмила Захагаева направи на пет стотинки Кънчев и ВИП-овете, но започна с отявлената врагиня на чедото й

Людмила Захагаева шашна дори виделия всичко Ники Кънчев и принуди Венета Райкова да си пребърка архива!

Майката на Албена Вулева се оказа истинско самородно злато за закъсали от към рейтинг продуценти. След напускането по правилата на играта на Тачо и фасоните на Минчев за пари, „ексцентричната” рускиня се появи съвсем навреме в коментарното студио към ВИП Брадър 2014, видя kliuki.bg.

Людмила Захагаева направи такова шоу с появата си, че несретната майка на Зорница Линдарева си отдъхна (Явно е предугадила, че няма да се занимават много-много с щуротиите на дъщеря й). Устатата рускиня захапа зрителското внимание и не го пусна, докато не стана ясно, че „пътницата” Албена Вулева остава в шоуто.

Людмила Захагаева още в първите пет минути от сензационната си поява започна да нарежда кой, където свари. Безценните й лафове ще се разнасят като евъргрийни дълго време. Ники Кънчев беше прекръстен на Минчев и обратно, стилистката Кремена Халваджиян вече ще се нарича „Оная фризьорка - арменка” и какво ли още не. Дамата просто побърка хората от смях! „Венета Райкова не била Шефка на Албена, ровеше из кошовете за боклук” обаче, засегна до кръв бившата водеща на „Горещо”.

Докато Кънчев вътрешно примира от кеф при щуротиите на Людмила Захагаева, настоящата водеща на „Голямата уста” явно е яхнала метлата на път към дома. Продуцентите на ВИП Брадър 2014 са потривали доволно ръце, защото майката на Албена Вулева като нищо ще влезе в Къщата, ще върши работата на Евгени Минчев за доста по-малко пари! Венета Райкова обаче е ровила из архива си по нощите, за да си измъкне трудовата книжка! Венета се разсърди на Людбила Захагашева

[caption id="attachment_327727" align="aligncenter" width="300"]Венета показа трудовата си книжка Венета Райкова изпадна в безтегловност от обида![/caption]

Не че някой си е мислил, че тя е била клошарка, но съпругата на Тишо доказа документално, че е била търговски директор в пловдивска кабеларка. Даже май се кани да съди майката на Албена Вулева!

Това обаче не е важно! Людмила Захагаева просто засенчи с появата си завръщането на Тачо и прословутия му пръстен!