Певицата Лора Караджова е много щастлива с малката Алиса. Бебето скоро ще навърши два месеца.

Лора и половинката й Валентин станаха родители на малката Алиса през октомври, на датата 13-ти, определяно като фатално число. Всъщност Караджова се консултирала с номеролози и избрала 13, защото носело щастие и късмет. Лора избрала метода секцио за раждането си, след като премислила всичко. Тя родила в морската столица - Варна, като освен това запазила и стволови клетки за всеки случай. Цялата процедура струвала около 5000 лева, пишат и от изданието "Лайфстайл", но пък давало сигурност за бъдещето на детето.

Лора Караджова споделя, че през тези два месеца се е отдала изцяло на малката си дъщеричка, но това я прави много, много щастлива. Бебето било желано и планирано и от двамата.

[caption id="attachment_330861" align="aligncenter" width="300"]Лора Караджова - една щастлива майка Лора Караджова - една щастлива майка[/caption]

Засега сватба между Лора и Валентин не се очертава, но пък наследницата на вокала на група "Сигнал" - Данчо Караджов, споделя, че често се замисля за второ дете, ако им е писано. В грижите за бебето основно помага таткото Валентин, но главно певицата разчитала на себе си и така се чувствала най-спокойна и уверена.

Бебе Алиса имало предварително подготвена бебешка стая в бяло и цвят екрю, която мама Лора сама избрала още преди да се появи щерка й на бял свят, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_330864" align="aligncenter" width="300"]Все още сцената не липсва на Лора, която вече е в ролята на майка на новородената Алиса Все още сцената не липсва на Лора, която вече е в ролята на майка на новородената Алиса[/caption]

Името Алиса е любимо на Лора Караджова от много отдавна. Детето не е кръстено на член от семейството или роднина, решението на родителите било да не се продължава тази традиция. Лора признава, че последните денонощия без сън я изтощават, но Алиса е кротко и спокойно бебе, а певицата е много щастлива в ролята на майка, това е нейна сбъдната мечта.

Желаем само здраве, щастие и любов на фамилия Караджови и на бебето Алиса.