Уникално красивата Михаела Филева разкри своята формула за успеха - много труд, талант - разбира се, тренировки, упоритост, постоянство!

Чаровницата, която пее чудесно, танцува забележително, красива и привлекателна е, млада, талантлива и какво ли още не, не се е самозабравила от споходилата я слава, но признава, че прекалено голямата популярност я плаши, пишат във "Всичко за семейството".

След като остан автора в предаването за танцуващи звезди по Нова ТВ, след шампионката на България Албена Денкова, много фенове на младата Михаела Филева бяха силно разочаровани, но не и тя. Въпреки крехката си възраст, певицата е реалист и е горда от напредъка си в шоуто, а освен това тя е роден талант и музиката е просто в кръвта й, както всички видяхме.

[caption id="attachment_317187" align="alignright" width="300"]Михаела Филева разкри своята формула за успеха Михаела Филева разкри своята истина за успеха[/caption]

Младата надежда на българската музика споделя, че според нея амбициозните родители в повечето случаи не пречат на децата си, а ги насърчават и напътстват, но нейните собствени близки и семейство по-скоро не са били амбициозни към нея, а най-вече тя е много упорита, твърдоглава, както се определя - и много постоянна в работата, целите си и всичко, с което се захване. Въпеки че майка й и баща й са разделени, тя не чувства, че това й е попречило в живота или в отношението към мъжете. Определя се като самостоятелна жена. От месеци вече е без сериозен приятел, но вярва в любовта и се надява скоро да я срещне. Kliuki.bg й го пожелава най-искрено. Такова умно, хубаво и талантливо момиче заслужава голямо щастие.

Хубавицата Михаела Филева доказа невероятна си класа след поражението си във финала на Dancing Stars, когато заяви, че е истинска чест да бъде точно след великата Албена Денкова и съвсем искрено се зарадва за нея. Наистина страхотно момиче и не е случайно, че преди няколко години триумфира в X Factor.