Камелия Воче само няколко месеца преди третото си „Да” се похвали с приказното сватбено тържество на Деси

Камелия Воче вдигна сватба по свой вкус и настроение!

Ангелогласната реалити героиня, която доста често извисяваш глас в Къщата на Биг Брадър, но не да пее, е безкрайно щастлива от както изкара най-тежкия хонорар в живота си.

Мнозина може да я сметнаха за скандалджийка и истинско бедствие за всеки дом, но повечето зрителки я приеха за една много преживяла жена и отдадена майка. Камелия Воче обаче не губи време да опровергава общественото мнение и да се защитава.

Тя спретна годеж с един много успял и заможен доктор, гласи приказна сватба в Италия и изведнъж...обяви, че ще става баба! Певицата не си крие годините и просто чака с нетърпение момента, в който ще прегърне първородната си внучка. Преди това обаче преживя безценната емоция да омъжи дъщеря, видя kliuki.bg.

Сладураната Деси, която изживя с майка си всичките й колебания в живота, се омъжи през уикенда. Макар и израснала в Италия по-младото копие на Камелия Воче намери споделената любов в родината.

Избраникът й се казва Теодор Галов, занимава се с комуникации и напълно отговарял на високите изисквания на тъщата. Двойката скоро очаква бебенцето си, но това не им попречи да си организират истински спектакъл от сватбата си.

[caption id="attachment_339752" align="aligncenter" width="300"]Моминското парти на Деси Моминското парти на Деси[/caption]

Наред с вносни ритуали като моминско парти и изнесена сватбена церемония, младоженците подариха на гостите си православна венчавка, народна музика и танци. kamelia voce desi 16

kamelia voce desi

kamelia voce desi 2

kamelia voce desi 3

kamelia voce desi 10

kamelia voce desi 13

kamelia voce desi 15 Булката сияе в приказна, но нестандартна сватбена рокля, придружена от верните си дружки. А Камелия Воче очевидно не пестила пари на най-романтичния ден в живота на чедото си. kamelia voce desi 12

kamelia voce desi 11

kamelia voce desi 9

kamelia voce desi 8

kamelia voce desi 7

kamelia voce desi 6

kamelia voce desi 5

kamelia voce desi 4 Певицата е известна с изискан вкус и висок стандарт. Каквито и перипетии да е преживяла, дамата умее да цени красивото и да демонстрира класа. Тя никога не се предава и третият опит да намери щастие в брака го доказва. Сватбата на Деси наистина е вълнуваща, но сме сигурни, че тази на Камелия Воче няма да й отстъпи по нищо!