По цял свят е модерно вече от години мъжът да е по-младият в една двойка. Достатъчно е да обърнем поглед към Франция, където президентът е женен за „баба” си.

В България обаче извратените евроатлантически ценности навлязоха със закъснение. Отскоро започнаха да се множат двойки, подобни на Макрон и Бриджит. За това помага изключително много интернет, където всеки ден хората гледат какви ли не секс платформи.

У нас също вече има интернет платформи, където баби предлагат секс или излагат сексуалните си предпочитания и действия на показ. Сия А. например е на 62 г., но не се страхува да говори за секса, както и да го практикува често.

„Младите мъже са нашето лекарство. Обичам да правя секс пред погледа им, а защо не и с тях. Възбуждат ме винаги. Самата мисъл, че са тук, ме подмокря”, споделя Сия А.

Според проучванията в интернет п@рното секс с възрастни жени е много по-търсен, отколкото с по-млади. Масово мъжете търсят сексуални развлечения в интернет с думи като „мащеха”, „доведена майка”, дори само „майка”.

В днешно време мъжете предпочитат по-зрели жени не само за секс, но и за сериозна връзка. Те твърдят, че с по-голяма от тях жена няма драми от типа „кога ще се женим” или „дали да имаме деца”. При жените на по 40-50 г. и нагоре всичко това е минало и те се отдават изцяло на любовта.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com