Асен Блатечки сподели за последната си роля и за най-новото в личен план, по Би Ти Ви тази съботна сутрин.

Блатечки представи последната си кино роля във филма "Съдилището", където той играе ролята на баща , а синът му е Ованес Тодосян. Филмът е тежък, драматична и сложна житейска история, лентата е над два часа, но е много стойностна за гледане, признава Асен Блатечки. Като разказа за филма си, прехвърли и темата за бащинството в живота му, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_328014" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки - баща в киното и в живота Асен Блатечки - баща в киното и в живота[/caption]

Животът на популярния Асен Блатечки доста се усложни напоследък. Асен стана баща на момче, родено от извънбрачната му половинка моделката Диляна Попова. но след кратка любовна връзка, двамата не успяха да заживеят заедно за дълго, последно не  е ясно къде и с кого живее Блатечки. Дали дели един дом с Диляна и бебето Борил или пък е отново при жена си Катя и дъщеря си Катерина?! Все пак плахо си призна, че не прекарва много време с децата си, особено с бебето, няма никакво време за него, а що се отнася до срещите му с Катерина - с нея излизали с колелета, пътуват или други общи забавления, които правят често. Асен Блатечки призна, че не може да се определи като добър баща, но се надява да го оценят неговите деца. Иначе не робува на чужди оценки или коментари, важното е той да се чувства удовлетворен от себе си и да е в хармония с изборите, които прави.

[caption id="attachment_328015" align="alignleft" width="300"]Кадри от новият филм "Съдилището" с Асен Блатечки и Параскева Джукелова Кадри от новия филм "Съдилището" с Асен Блатечки и Параскева Джукелова[/caption]

Асен Блатечки на няколко пъти сподели, че за него най-достойният мъж досега, който е срещал, е неговият баща. Той му е модел и пример за подражание. Когато е правил въпросния филм, често си припомнял баща си. За Блатечки щастието като дете се свързва с приятелите и родителите му.

Стреми се да бъде честен винаги пред себе си и съвестта си и това иска да научи и децата си един ден.