Ивон Динева спести пари на мама и тате за парти в детски център или у дома

Ивон Динева навлезе славно в тийнейджърска възраст с парти в семейното заведение.

Сладката щерка на Анелия и най-галантния бизнесмен в чалга-средите вече е голямо момиче. Ученичката в скъпа частна гимназия е на цели 11 години и отбеляза това както се полага на тийнейджърка: с неколцина избрани приятели, парти без клоуни, с много подаръци и любов. Притеснителен е само факта, че го направи на място, където не трябва да стъпват деца без придружител – в култовата кръчма на тате, видя kliuki.bg.

На 29-ти декември Анелия се разчувства във Фейсбук, че на тази дата се е появил нейният „Смисъл на живота”, персоналът на баба сподели празника с благопожелания, а таткото на Ивон Динева, както винаги, пое разноските по купона.

[caption id="attachment_332480" align="aligncenter" width="270"]Ивон Динева навърши 11! Поздравление, което шефката да оцени[/caption]

Мястото, където Коко срещна и ухажва майките на децата си, е сборен пункт за всички семейни тържества. Анелия, десетилетие след развода и с благословията на свекървата, прави там фен-клубове и рождените дни на майка си. Очакваше се Ивон Динева да празнува там, където командва баба й. Своенравната дама душа дава за Анелия и нея, затова дума не може да става детето да празнува като всички останали – в парти-център.

[caption id="attachment_332479" align="aligncenter" width="300"]Ивон Динева празнува в Кошарите Ивон Динева е застанала на чело на детската маса, мама - на масата за възрастни, а персоналът е в услуга на ВИП-гостите[/caption]

Малките гости на рожденицата бяха настанени на отделна маса, Анелия дирижира партито на съседната. Макар тате, Емилия и братчето й Иван да не се виждат на единствената снимка от тържеството, със сигурност са били поканени. Миналата година, след официалното помирение, Анелия уважи старата си съперница, но „професионални ангажименти” й попречиха. Емилия обаче винаги е показвала симпатията си към Ивон Динева, а детето очевидно няма нищо против нея.

Тази година Коко се завърна със семейството си в столицата, защото синът му ще бъде първокласник. Кака не беше на последното парти на момченцето в Гълъбово, но пък Иванчо със сигурност е бил почетен гост на Ивон Динева...в кръчмата на баща им.