Ивана заряза буйните партита по кръчмите, за да е само със семейството си

Ивана тази година ограничи гостите си до съвършен минимум, но отбеляза рождения си ден изключително щастлива!

Певицата миналата година вдигна невиждана олелия на празника си. В кръчма, с танцьори, гости, пиперливи закачки – персоналът на заведението разбра какво е празник с марка „Ивана”. Тази година обаче мотото май е „Аз все още съм млада, но не ми се стои до зори”. Певицата просто реши да почерпи хората, които са най-близки до сърцето й.

Ивана може да не иска олелия, но дъщеря й Теди не й разреши деня да мине кротко и незабележимо. Красавицата спретна истинска изненада за мама. Фолк-дивата я набеди в „Преди новините, че спи до обед и не помага в домакинството, но за празника, Теодора направи изключение, видя kliuki.bg.

Студентката избра страхотен начин рожденицата да посрещне утрото – направи и празнична закуска с балони и сложи подаръка си на масата. Ивана, като всяка майка, остана трогната от жеста, който само една дъщеря може да измисли.

[caption id="attachment_334537" align="aligncenter" width="300"]Ивана празнува рожден ден Рожденият ден на Ивана: Изненада от Теди, любов от феновете и наздравица с най-близките на сърцето й![/caption]

Вечерта, вместо да се поти в кухнята и да слугува на гостите си, покани семейството на Стояна и ги заведе с Теди и кавалер на ресторант. На вечерята специално внимание получи малкия й кръщелник Иван, който обожава певицата.

Ивана може да е искала само тиха вечер с приятели, но верните фенове не я забравиха и я поздравиха в заведението. Певицата получи още доказателства, че е специална за много хора. Ненапразно след вълнуващата вечер, уморената рожденица писа в социалната мрежа: „Наистина се чувствам обичана и щастлива! :))”.

Честит рожден ден и от kliuki.bg, Ивана!