Хилда Казасян рядко споделя лични неща, но наскоро се осмели да разкрие мъжа до нея - Пламен

Певицата с ангелски глас е от онези сияйни личности, които винаги ти е приятно само като ги видиш, усмихваш й се без да знаеш защо. Ведра, енергична, позитивна, но винаги пазеща личното си пространство, личните си моменти само за себе си и особено мъжете. Но явно когато човек обича истински и е сигурен в любовта си, наруша всичко обичайно, счита Kliuki.bg.

[caption id="attachment_314208" align="alignright" width="300"]Хилда Казасян за мъжа до нея Хилда Казасян за мъжа до нея[/caption]

Повече от година Хилда Казасян и Пламен живеят заедно, работят заедно и са в истинска хармония, споделя тя пред медиите, пишат и от "Story". Разбира се, щастливата Хилда казва, че щастието и любовта идват едва когато човек е улегнал и преживял достатъчно, за да може да оцени половинката си и да си позволи в същото време да бъде себе си. Точно това я прави най-щастлива с Пламен - че няма нужда от роли или преструвки. Единственото й притеснение е от реакцията на дъщеря й Надежда, но хубавото е, че тя го приела още при първото запознанство.

Певицата и Пламен се познавали от години, имали общи познати и се движели в едни и същи среди, но само бегло знаели нещо един за друг и на един нейн концерт изненадващо преоткрили един в друг искрицата на любовта, която им е липсвала. Не бързат с плановете за бъдещето, а се наслаждават на своите хубави моменти. Пламен има ресторант в Созопол, а от скоро той и Хилда са отворили арменски ресторант в София, тя пък дава музикални съвети на синовете му, които са доста музикални.