Хасан и Ибрахим се оказаха достойни наследници на братя Пулеви, макар „дисциплината” им да е съвсем различна

Хасан и Ибархим са не само талантливи музиканти и вече звезди, но и доказателство, че успехът понякога не идва при само един член от семейството.

Чували сте, че дарбата от всеки вид е нещо уникално. Малцина са осъдени на успех и късметлиите да се прочуят носят на плещите си роднините. Правилото е в едно семейство да има звезда, а останалите да живеят в плътната им сянка. В някои случаи обаче, има изключения. Hasan-i-Ibrahim Хасан и Ибрахим до преди месеци бяха малки момчета от Шумен, които тормозят съседите от блока с дълго музициране. Днес обаче ги приемат всички видни чичковци и лелки в родината, а те са със статут на шампиони. Съвместната им изява с Крисия ги доведе на второ място в „Евровизия”, а това е само началото на големите им успeхи, вярва kliuki.bg pulevi Не така благосклонни в момента са медиите към братята Кубрат и Тервел Пулеви, но пък в сърцата на феновете си остават боксови шампиони. Единият има впечатляваща колекция от победи, по-малкият пък се гордее със своя олимпийски медал. bakalovi Ивайла и Божидара Бакалови са също доста успешни близнаци, но от двете страни на подиума. Едната осребри доста добре своята титла „Мис България”, другата си вади хляба като моделиер, разказват от bgreality.bg. triznachki Шеметните Вяра, Надежда и Любов се прочуха из цялата Вселена със скандали и впечатляваща прилика. И двете неща им донесоха Голямата награда в Биг Брадър, но още чакат кандидати за съпрузи. shehtovi Другите модни близначки – Шехтови вече са майки, но модния подиум няма да ги забрави. Провинциалните красавици са пословични с вкуса си към проспериращи мъже, но Боряна си избра за партньор в живота – небезизвестния Таки. Zahari-Baharov-i-Yavor-Baharov-1 Братята Бахарови имат прилична възрастова разлика, но успехите им в родното кино са неоспорими. Толкова добре се реализираха, че са от малцината, които не ги сравняват по между им.

От kliuki.bg ще пожелаем на всички братя и сестри да се обичат и да са задружни. Така успехът ще е споделен и по-сладък – като на Хасан и Ибрахим.