Джулиана Гани, която преди 10 години успя да стане Мис Силикон, днес е навъртяла сериозна бройка мъже, но от никого от тях не е доволна. Това става ясно по коментарите й през годините.

Джулката е само на 32 г., но вече има два развода зад гърба си. Тя твърди, че първият й съпруг Станимир е отказал да работи след сватбата им и се е държал отвратително с нея.

От втория Илиян Найденов има син на име Давид. Именно заради детето Джули легна в кочината на прасетата и се снима така.

Очевидно целта й беше реклама, но тя се обърна срещу нея. Коментарите са по-скоро отрицателни, тъй като мнозина намират за пошлост да се показваш с прасета пред всички, особено ако си дама и се имаш за популярна личност, която би трябвало да дава пример.

Гнусно: Джулиана Гани е в кочината, това й напомня за мъжете, които са я обладавали! (ФОТО)

Според някои от последователите й пък прасетата напомнят за мъжете в живота на Гани. Вторият й мъж Илиян е див селяндур и си му личи по лицето. Настоящият й мъж, който е полицай и от когото е второто й дете, също изглежда доста простовато момче.

Защо Джулиана си избира такива простовати мъже, не се знае. Факт е, че на тези години да имаш два брака и две деца от различни мъже е доста странно, меко казано.

Източник: Crimesbg.com