Галена и получи изискано празненство от своя галантен принц и синчето им

Галена се е чувствала като Търновска царица на връх рождения си ден.

С известно закъснение, певицата сподели с верните си фенове какво парти са й организирали любимите й мъже за деня, когато навърши 29, видя kliuki.bg.

Галена показа нагледно, че истинската жена става все по-красива с годините, а не мрънка, че остарява. А когато се труди неуморно, дори получава всичко.

Певицата на годината посрещна като болярка (или Търновска царица за мъжа си) гостите си в семейното заведение. Най-скъп сред присъстващите, естествено, е бил малкият Стефчо.

[caption id="attachment_316214" align="aligncenter" width="200"]Галена празнува Кой ще прегърне рожденицата най-силно?![/caption] [caption id="attachment_316215" align="aligncenter" width="200"]Галена празнува Галена е щастлива майка[/caption]

Детенцето на Галена, както винаги е нагиздено и изглежда като истински господин, благодарение на взискателната си мама. Тя може да се държи щуро на сцената и да се забавлява с чупки и селфита, но по отношение на външния й вид е безупречна – а това с пари не може да се купи! Галена празнува

Галена празнува

Галена празнува

Галена празнува Прекрасната рожденица ревниво пази какви подаръци е получила, но можем да сме сигурни в едно. Никой не се е скъпил, за да я зарадва! Най малко – Галин!

[caption id="attachment_316220" align="aligncenter" width="200"]Галена празнува Галена и Галин са най-успешната двойка[/caption] [caption id="attachment_316221" align="aligncenter" width="300"]Галена празнува Галин и неговата Търновска царица[/caption]

Както казва бившата му – Десислава – той и Галена са родени един за друг и си подхождат във всяко отношение! Двамата не просто изпитаха и доказаха любовта си през различни изпитания, но и все още изглеждат изключително близки!

Единственото, което липсва на Галена май е само сестричка за Стефчо – ние обаче й я пожелаваме!