Филип - синът на д-р Енчев, и принц Джордж празнуват заедно, понеже са родени на еднаква дата!

Тази седмица беше рожденият ден на наследника на д-р Енчев и красивата му половинка Теди Велинова. Така винаги когато кралският наследник празнува, тук в България и Филип Енчев ще има празник.

Детето на доктора и хубавицата Теди е първо и за двамата. То е планирано и много желано бебе, даже веднага след раждането двамата признаха, че ще се радват да имат още деца.

[caption id="attachment_321175" align="aligncenter" width="300"]Филип на д-р Енчев и принц Джордж празнуват заедно рожден ден Филип на д-р Енчев и принц Джордж празнуват заедно рожден ден[/caption]

За разлика от принц Джордж, който имаше пищно тържество сред знаменитости и кралски особи, двойката Енчев и Велинова скромно посрещнаха първият рожден ден на детето си, въпреки че и те са сред популярните светски особи у нас, пишат от  "Nauho", само са публикувани няколко снимки на доктора и малкия му син.

[caption id="attachment_321174" align="aligncenter" width="300"]Теди Велинова и доктор Енчев са заедно от години Теди Велинова и доктор Енчев са заедно от години[/caption]

Д-р Енчев и Теди Велинова, са доста различни, с много различни професии, но пък вече от години поддържат сериозни отношения, имат си дете и са една от най-добре изглеждащите и сдържани двойки на така наречените светски мероприятия из местния елит, счита Kliuki.bg.