Събраните средства ще бъдат дарени на 23-годишната Ренета Храмова от Хасково, бореща се с остеосарком и на фондация " Every Day Care for Africa"

 

Хора с добри сърца от цялата страна за трета поредна година ще се съберат на малката сцена в Градската градина на Хасково от 14 до 17 май т.г. Там ще се проведе станалият традиционен фестивал  "Подай ръка", организиран от сдружение "Подай ръка 2023 Хасково".

 

“Подготвили сме много изненади и се надяваме заедно  с нашите гости да сътворим 4 приказни дни, изпълнени с усмивки и вяра в доброто!”, споделиха от екипа на организаторите.

 

Част от тазгодишната приказка ще бъдат Иван Велков – П.И.Ф., Ерсин Мустафов - JEREMY, Ивайло и Пламен с пиано под звездите, Силвия Предова с "Приказка за приятелството", Веселин Диманов ще ни разкаже за Кристиян Таков и още много приятели на фондацията, които застават за да творим всички заедно още много добрини.

 

“С предишните две издания на фестивала и Коледният базар успяхме да съберем и дарим над 11 000 лева, като подкрепихме в борбата с коварни заболявания нашите съграждани  Даниел Златев, Христо Трендафилов и Златина Николова , също и  фондация " Every Day Care for Africa" ,основана от Диана Дойчинова грижеща се за оцеляването на 40 сираци в Кения”, споделиха от сдружение "Подай ръка 2023 Хасково"

 

Тази година всички събрани средства по времето фестивала, ще бъдат дарени на Ренета Храмова на 23 години от Хасково бореща се с остеосарком и фондация " Every Day Care for Africa".

 

 Цената на билетите за 14-ти, 16-ти и 17-ти май е 10 лева, като само за 15-ти май цената на билета ще бъде 15 лева. Подготвен е и фестивален билет за четирите дни на цена от 40 лева, като разбира се, всеки е добре дошъл да се забавлява, без значение дали има възможност да подкрепи каузите с повече или с по-малко средства.

 

Ето я и пълната програма фестивал “Подай ръка”:

 

14.май(вторник)

18.00ч.- Детска викторина с много награди и водеща нашата прекрасна Дани.

19.00ч.- Силвия Предова с "Приказка за приятелството".

20.00ч - Литературен клуб "Словесни слънца", дело на СНЦ "Алфа Криейтив Тийм", ще представи авторска поезия

21.00ч. прожекция на" Моралът е доброто"

 

15.май(сряда):

18.00ч.-Спектакъл на балет "Алегро".

19.00ч.-Детска викторина и детско караоке с водещи Дани и Рая.

20.30ч.- Иван Велков - P.I.F. и Ерсин Мустафов -

JEREMY?.

 

16май(четвъртък):

18.00ч. -ДТА" Южняче".

18.30ч.- Вокална група "Орфейче".

19.00ч. -Детска викторина с водеща Дани.

20.00ч. - магичното шоу на Маг Тео

21.00ч. -Ивайло и Пламен с пиано под звездите.

 

17май(петък):

18.00ч.- Детска викторина с водеща Рая.

19.00ч.- Аниматор Таня.

20.00ч. -Отбор "Води" от клуб Сай Хай при ЕГ "Проф. д-р Асен Златаров" ще представи система за пречистване на вода.

20.30ч. -Вълшебството да правиш хляб-ученици от проф.гимназия по туризъм "Александър Паскалев и разговор за изборите в живота и насладата от вкусната храна и добре свършената работа./12 клас ,спец.Кетъринг/.

21.00ч. -Рок група "Прима Виста"