Емилия и Коко Динев изчакаха неповторимото събитие, за да затворят устата на хейтърите

Емилия и Коко Динев преживяха вълнуващ семеен празник – изпратиха сина си Иван на Първия учебен ден, видя kliuki.bg.

Певицата смело провокира душманите с кадри от един специален за всеки родител ден. Емилия показа как заедно с Коко Динев изпращат невръстния си син в училище, където го чака госпожата, Голямото сметало и най-добрия му приятел.

[caption id="attachment_347718" align="alignright" width="300"]Щастливи заедно Щастливи заедно[/caption]

Певицата с един удар наказа интригантите, които се постараха да я разделят за пореден път с бащата на детето й. Двамата заедно и очевидно – много горди и щастливи, изпратиха детето си до класната стая. Иван беше стъкмен като за корица на списание – в училищна униформа и с букетче за госпожата.

[caption id="attachment_347719" align="aligncenter" width="300"]Емилия със своя малък, изтупан принц Емилия със своя малък, изтупан принц[/caption]

Хората не помнят дали Коко Динев е присъствал на Първия учебен ден на Ивон, но Емилия с радост се възползва от това, че той преодоля притеснението си от камери и медийно внимание. Бизнесменът взе да дава интервюта, свързани с нея, позира на снимки, които се знае, че ще се публикуват във Фейсбук и изглежда ще взима по-дейно участие във възпитанието на сина си.
emilia 4

emilia 3
Ивон учи в частно английско училище, но Емилия дебело подчерта, че държи нейното дете да се научи кой е Левски и Ботев, преди да се „поамериканчи”. Тате явно нищо не отказва на мама и Иван спокойно може да дели чин с най-добрия си приятел от детската градина.

[caption id="attachment_347722" align="aligncenter" width="300"]Татко може много да е зает, но беше до момчето си на този важен ден Татко може много да е зает, но беше до момчето си на този важен ден[/caption]

Митко Пайнера пък доволно може да отбележи във фирмения си тефтер още един удачен избор. Негов е лафът: „Една певица излиза в пенсия като детето й стане първи клас...или със сигурност работи до пенсии”. Мнозина отпаднаха от каталога му къде доброволно, къде – по принуда. Емилия обаче не изглежда като човек, който има притеснение за бъдещето си.