Емануела била особнячка уж, но колежките й с радост орисаха бебето Митко

Емануела подари на малкия си син първа светска сбирка с чалга-певици.

Своенравната певица вече показа, че не е от суеверните след като позволи на цял свят да види новороденото й само дни след като проплака. Баткото на Димитър Динев – младши е тийнейджър и бяга като попарен от всяка камера, но бебо е само на 40 дена и търпи медийно внимание от първата си седмица живот.

Ексцентричната му майка само преди ден получи награда за него. Димитър Динев – младши не е само внук на деди, наследник на милионер и най-богатото бебче в чалгата. Той все пак е син и на Емануела и като такъв получи плакет „Бебе на годината” от музикалната й компания, видя kliuki.bg.

Два-три дена по-късно певицата го спретна като малък денди. Сложи му скъпо костюмче и папийонка, за да изпълни ритуала „Погача” за 40-ия му рожден ден. Благодарната Емануела не просто покани новата си любима леля доктор, но и една тайфа фолк-певици.

[caption id="attachment_335655" align="aligncenter" width="225"]Любимата ми леля доктор Любимата ми леля доктор[/caption] [caption id="attachment_335656" align="aligncenter" width="225"]Кой е красив, млад, необвързан и мноооооого богат?! Кой е красив, млад, необвързан и мноооооого богат?![/caption]

emanuela_mitko 2 Младата майка изглежда по-красива от всякога, а колежките буквално полудяха по бебе Димитър. Сладурът наистина прилича повече на татко си и само след едни 18 години ще е един смугъл, богат господин, който отново ще е прицел на певици, плеймейтки и моделки.

[caption id="attachment_335652" align="aligncenter" width="225"]Емануела е щастлива млада майка и това й личи! Емануела е щастлива млада майка и това й личи![/caption]

emanuela_4

emanuela_5 Димитър Динев – младши обаче показа завидно достойнство в компанията на изкусителните дами и изтърпя снимките, гушкането и глезотиите им. Ивена, Джена и Румина орисаха малкия милионер да е порасне здрав, щастлив и обичан.

[caption id="attachment_335658" align="aligncenter" width="225"]Леля Румина е моят №1! Леля Румина е моят №1![/caption] [caption id="attachment_335659" align="aligncenter" width="225"]Леля Ивена май не е моят тип момиче! Леля Ивена май не е моят тип момиче![/caption] [caption id="attachment_335660" align="aligncenter" width="225"]Да ревна ли или да оставя да се превземат?! Да ревна ли или да оставя да се превземат?![/caption]

От цялото мероприятие най-доволна остана Емануела, която с втория си син получи радостта и любовта, отказани й първия път.