Део или Деян Славчев се връща към първата си професия - барман. Така той започна кариерата си от непознат барман до лице на различни предавания и водещ на редица мероприятия.

Сега, когато познатият на всички блондин и популярен шоумен наближава близо 40 години, остана сам, без половинка в живота си. След като с Лора Караджова имаха дълги години любовна история, живяха заедно и бяха като истинско семейство, тя вече създае друго такова и си има малко бебе. От друга страна Део пък напредва с възрастта и нито кариерата му, нито пък личните му планове са във възход. Явно сега музикантът и водещ е решил да се обърне към себе си, да се замисли какво реално иска, пишат и от изданието "Всеки ден", където се казва, че вечно усмихнатият Део ще си отваря собствено заведение насред центъра на София, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_333621" align="alignright" width="300" class=" "]Део се връща към първата си професия Део се връща към първата си професия[/caption]

За целта му трябвали близо сто хиляди лева, които искал да вземе на кредит, за да инвестира в новия си бизнес проект. Самият Део бил силно ентусиазиран, чакал с нетърпение да бъде одобрен и да почне работа в заведението си. Представял си го като английски тип кръчма, но с жива музика, сцена, на която да се изявяват родните ни музиканти. А освен това всички негови близки и приятели да идват и да се чувстват като у дома си там, заедно с Део.

Всичко това ни прилича на опит за нова начало, след големите промени, които се случиха в живота на Део или просто той се изчерпва в другите си сфери на развитие и търси нещо различно, с което да се захване. Иначе чаровното момче всъщност няма някакъв специален талант, но е известен с положителното си присъствие и със своята енергия на сцената. Желаем му успех във всичките му нови начинания.