Преди броени дни предаването „На кафе“ бе разтърсено от горещ стриптийз с главно действащо лице Дарин Ангелов.

 

Актьорът се вживя до такава степен в задачата си да пресъздаде гореща сцена от новия филм „Професия стриптийзьор 3“, че Стаси Кара, пред която Дарин гънеше тяло, взе да гледа странно съсредоточено.

 

Дарин Ангелов шашна със стриптийз в „На кафе“ (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Очевидно Дарин е репетирал и доста се постара да докара движенията ала Чанинг Тейтъм, който играе в лентата.

Разбира се хореографията не бе повторена на 100%, тъй като включва и акробатични номера, но пък Дарин се раздаде доколкото можа.

 

Дарин Ангелов шашна със стриптийз в „На кафе“ (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Той започна с плавни движения и чупки в ханша зад Стаси, която бе седнала на стол, досущ като Салма Хайек във филма. В старанието си актьорът дори прокара ръце в опасна близост по бюста на Стаси, а след това и по бедрата, докато танцуваше сластно зад нея. Той дори възседна дамата си като американеца и размята въображаемо ласо.

 

За кулминация Дарин падна на колене между краката на Стаси, изви се назад и съблече тениската си. След това той обхвана с блузата си врата на колежката си и плъзна език на сантиметри от лицето й.

 

Дарин Ангелов шашна със стриптийз в „На кафе“ (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3

Гала не издържа и се развика на Стаси да отиде при нея, а на Дарин нареди да се облича и двамата бяха принудени да прекъснат горещите сцени, които със сигурност шашардисаха зрителите.

Източник: Уикенд