Преди няколко дни черната Златка е забелязана да влиза в Националната библиотека. Не, не, това не е шега.

Носела е със себе си лаптоп и две книги. Както е известно, надарената плеймейтка е под менторството на Кристина Патрашкова, която се е заела с нейното ограмотяване. Преди известно време Златка сподели, че е прочела всичко на всичко четири книги в живота си. Освен това нашумя с отговорите си за столиците на добре познати европейски държави. Според Черната Златка правилният отговор за столица на Сърбия е Белгия или Босна, Великобритания бе столица на Англия. [caption id="attachment_313816" align="alignright" width="300"]черната златка Черната Златка[/caption]

Златка Димитрова продължава да не се срамува от невежеството си.

Силиконовата бомба се е заела да запуши устите на всички обвиняващи я в неграмотност и невежество. Брюнетката се кани да прочита поне по десет книги на месец от корица до корица. Към момента се борела със „Спасителят в ръжта”, която ѝ била препоръчана от нейната надзорница в живота - журналистката Кристина Патрашкова. Същата ѝ е направила списък с книги за прочит поне за две години напред. Едрогърдата дива е дала официален обет пред светската си кръстница, че ще ги прочете. Особено интересни ѝ се стрували творбите на Паулу Куелю и романът „Отнесени от вихъра” на Маргарет Мичъл. Осведомени източници, близки да смуглата красавица, споделят за силното ѝ желание да застане пред олтара.

От няколко години тя искала да се задоми и да създаде здраво семейство.

Подготвяла се от известно време и дори заделила чеиз. Напоследък тя отрича това си желание, като се оправдава с обяснението, че „един подпис нищо не променя”. Златка твърди, че така се чувства добре и въпреки слуховете за годеж, брак и сватба, не смята да се задомява. Радва се на това, което има, и не планира бъдещето. Но приятелите ѝ си шушнат, че всъщност тя иска точно това – да бъде красива булка в бяло. Да се отдаде на семейството, да си народи куп деца и да се развихри като домакиня. Качествата ѝ на добра готвачка и къщовница много добре се видяха при последното й реалити участие. Макар да не случва на партньори в живота, тя вярва, че съдбата ѝ е подготвила добро бъдеще и няма да се откаже от мечтите си.