Цеца с радост преглътна унижението да го играе заместница на легендата Лепа Брена

Цеца Ражнатович може да е най-оборотната турбо-фолк дива и най-продаваната певица на Балканите, но в малка България вечно се натъква на унизителното напомняне, че не е толкова №1!

След като съпругата на Аркан така й не се появи на онзи прословут мега-разкошен абитуриентски бал в Бургас, кацна инкогнито у нас. На напъните да разберат защо е отново в България, Цеца отговори мистериозно: „Очаквайте изненада от мен!”

Изненада наистина има, и то каква! Гранд дамата на сръбската музика приела тлъста оферта, за да пее на сватбата на доста успешен пловдивски бизнесмен, научи kliuki.bg

[caption id="attachment_333305" align="aligncenter" width="255"]Снимки: trafficnews.bg Снимки: trafficnews.bg[/caption]

Георги Пацев, по–известен в Града на тепетата като Жоро Найлона се оженил в събота за дългогодишната си партньорка и майка на децата му. След над десетилетие романтична връзка и като благодарност за трите дъщери, собственикът на най-голямата фабрика за полиетилен в Южна България подари на своята Ася истински празник. ceca 3

ceca 2 Освен тежки маси, лъскави тоалети и непестени пари, сватбата им ще се запомни и с уникална програма – Васил Найденов и Цеца. В интерес на истината семейството имало малко по-различни музикални предпочитания и в това се крие голямото унижение на госпожа Ражнятович. ceca 5

ceca 4 Жоро Найлона, разказват от trafficnews.bg, страшно искал да му пее Лепа Брена и дори бил готов да плати впечатляващия й хонорар за частни партита. Нелеп инцидент отново потроши певицата и младоженците приели „План Б”.

Цеца Ражнатович отдавна има за цел да надмине старата си конкурентка у нас, но все не й се отдава. Може да пълни „Арена Армеец”, но легендарното пристигане и концерт на Лепа Брена на „Васил Левски” още й е трън в очите. Цеца опита да се появи с вертолет за поредната й обществена изява у нас, но от общината й забраниха.

Сега певицата достойно изпълни ролята на заместница на вечната си конкурентка. Единствената забележка към Цеца от присъстващите е, че пробвала да засенчи ослепителната булка като избрала дълба бяла рокля за участието си: