Бъдещата булка на Сашо Кадиев – манекенката Ивелина Чоева, вдигна моминско парти като сватба. Купонът е бил организиран от общо 9 души – 8 шаферки и 1 шафер, замъкнали я в неизвестна посока. Тя нямала представа нито къде ще я водят, нито какво ще я карат да прави. В крайна сметка става ясно, че са я отвели в романтична вила с басейн на вид като Италия, където се е провел купонът. Напук на всички очаквания обаче, бъдещата булка и приятелките й се вихрили по… пижами.

 

Поне 6 рокли, панталон, пола, спортен екип, 7 чифта обувки, няколко чанти и пълна торба с козметика е сложила в куфара си Ивелина Чоева за своето предсватбено пътуване, продължило 3 дни. Това разкри самата манекенка, подчертавайки, че не знаела какво са предвидили приятелките й, затова предпочела да е подготвена за всякакви ситуации. Те са я взели от дома й миналия петък, като са й разкрили единствено, че ще я върнат в неделя вечерта.

Какво е носела със себе си бъдещата младоженка? Първо – две бели рокли – за първата и втората вечер. Към тях – 4 чифта обувки и няколко чантички. За първата рокля си била купила сребристи чехли на ток от намаленията на любим магазин, както и сребриста чантичка. За втората рокля обаче имала вариант с три чифта обувки, съответно й трябвали и три чанти.

 

Отделно си взела още 4 рокли, един панталон, един топ, спортен екип, два чифта бански, два чифта чехли с равни подметки, пола, къси панталонки, бижута, разбира се, пижама, но не за парти, а за сън. Отделно - маратонки, понеже очаквала, че може да я накарат да се изкачва някъде. Въобще взела в всичко, за което се е сетила.

Как е протекло моминското парти? По пижама. Всички присъстващи са носели пижами. За Ивелина е била подготвена бяла, сатенена, украсена с пера, както и слънчеви очила с бели рамки с форма на сърца, каубойска шапка, от чиято периферия се спускали кристални перли, и домашни чехли, а има и снимки, на които булката е по нощничка. Останалите в групата са били в еднакви черни пижами. Тоалетите, които Чоева е пъхнала в куфара си, най-вероятно не са й били нужни, но тя все пак е облякла поне една или две рокли, купени специално за случая, тъй като е пуснала такива снимки.

 

От записите и фотосите й в социалните мрежи личи, че партито е било весело. Била е наета луксозна вила с басейн, най-вероятно в Средиземноморието. Ако тази сграда не се намира в Италия, то със сигурност е строена в италиански стил. Никой не издава точната локация, но мястото носи артистичния и аристократичен дух на Ботуша.

 

Най-популярната сред шаферките е била Александра Богданска. Тя си е направила специална фотосесия с булката. За нея Ивелина е носела бял бански с розички, а приятелката й – черен суперсекси бански в две части, така че да се разкрият плочките по стегнатия й корем. Няма как да не отбележим, че фотосесията изглежда доста секси и дори провокативно, особено участието на Богданска в нея.

 

Партито, както всички подобни събития на знаменитости, е минало с много танци, смях и италианско просеко. Булката е била белязана със специална временна татуировка с лика на бъдещия й съпруг Сашо Кадиев.

„Ей, голяма гъзария”, коментира той в социалните мрежи. Преди дни младоженецът призна в интервю по Би Ти Ви, че самият той ще мине без ергенско парти. Купонът му е бил организиран, но актьорът се разболял и се наложило да го пропусне, за да влезе в болница.

Източник: Уикенд