Иван Динев Георгиев, както е цялото име на рапъра Устата, се изгаври по жесток начин с Република Северна Македония и народа й, поради което в момента е най-мразената личност там. Има дори закани за главата му.

Устата засегна най-болните места на македонското съзнание. А именно произхода, историята и местоположението. Той рапира, че македонците носят българска кръв, че цар Самуил е цар на България, а не на РСМ, както и че всъщност Северна Македония не е държава, а само територия.

В македонския парламент мислят да внесат оплакване чак в Страсбург заради песента на Устата. Според тях са накърнени националните им гордост, идентичност и история.

Парчето на Устата идва малко след големия скандал на границата с РСМ, когато бяха арестувани трима българи и бе пребит бивш депутат от „Възраждане“.

Както е добре известно, омразата на народа в РСМ е вследствие на над половин век пропаганда. Враждата обаче ескалира най-много през последните години, когато РСМ пожела да влезе в ЕС.

Доскоро единствено България я спираше. Въпреки националното предателство, което стори българският парламент преди половин година, когато прие „Френското предложение“, това не спря омразата към България и българите. Ето защо се налага песни като тази на Устата да припомнят истината на македонците.

Чуйте с ушите си как се изгаври с тях!

Източник: Crimesbg.com