Анита Димитрова, която немалко време топлеше леглото на известния комик и тв водещ Димитър Рачков, продължава да показва колко лека жена е и колко глупав е бил актьорът да се влюби в такава уличница, но явно мисли само с „инструмента“ си.

След като водещият на „Като две капки вода“ я заряза, тъй като тя му изневери, Ани остана без пукнат лев и се наложи да работи. Тя започна работа в голяма брокерска агенция, където не спира да разчита на тялото си, за да си изкара заплатата.

На почти всички огледи Анита идвала полугола, с тесни дрехи, които описват тялото й. Целта й е ясна – ако е мъж купувачът, да я изпие с поглед и да вземе жилището.

Наглостта на Анита обаче стигна до там, че да се появи по сутиен на церемония за брокерски награди. Тя взе приза „Лице на брокерите в България“, но излезе на сцената с черен панталон и разкопчано сако, а под него дантелен сутиен. Сякаш искаше да разберат всички колко е шавлива.

Митко Рачков излезе най-големият глупак. Първо Мария Игнатова го въртя 9 години с обещания за семейство и деца, които не спази, а след това жена с 25 години по-млада от него го направи за смях, слагайки му огромни рога.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com