Борил на Блатечки се прочу още докато беше в корема на мама – стана неоспоримо доказателство за една упорита клюка

Борил на Блатечки спокойно може да бъде наречено бебе на 2014-та в родния шоубизнес.

От всички момиченца и момченца, които се появиха на бял свят лани, синчето на Диляна Попова беше най-коментирано, видя kliuki.bg. Бебенцето скандализира обществеността още, докато беше в коремчето на мама и го направи, защото беше сигурното доказателство за една измяна и афера, която беше отричана с години. boril_na_blatechki-300x279 Хлапето обаче се роди и донесе повод за радост и гордост за близките си. Борил на Блатечки вече направи медиен дебют и дори критикарите се разтопиха при вида на малчото, който изглежда одрал кожата на именития си татко.

Достоен претендент за „титлата” му е Стъки – младши. Малкият Станислав е дългочаканото бебе на Юлиана Дончева и ММА-боецът. Голямата им любов и взаимна преданост дадоха сили на бившата депутатка да се подложи на ин витро процедури на прага на 50-те, да преживее няколко разочарования и секцио, но резултатът си струва. yuliana doncheva Александър Бареков надмина по конспиративност Борил на Блатечки. Татко му направи така, че да опази тайната за очакването му до самото раждане. Появата му беше публично потвърдена от бащата, който представи Мария Календерска като своята Първа дама – актуална в сърцето му. barekov Съименник на малкия Бареков проплака и в дома на Кали. Момченцето е щастливият №3 в семейството на певицата. Моралисти обаче не простиха на свободолюбивата дива, която си позволи лукса да роди от трети мъж...и пет пари да не дава за хейтърите! kali Доменик на Петко и Яна се роди повече от очаквано. Реалити – любовта между родителите му, Орлин Павлов с разбитото сърце и тежката сватба са изумителна и страшно къса предистория за появата на едно бебче. Но което е писано да става – става! domenik Останалите от ВИП-набор 2014 са: Ема Солтарийска, Кая на Генка Шекерова, Дамян на Иво Захариев, вторите щерки на Мариян Бачев и Устата, първородния син на Весела и Ебин Топузакови, Самуил на Гергана Гунчева и Петър, Ицо на Илиян, Алиса на Лора Караджова, Калина на Галя Щърбева, Белла на Ани Пападопулу, момченцата на Ромина Тасевска и Ева Тепевичарова, Еди на Бебо Халваджиян и Алекс.

От екипа на kliuki.bg желаем на Борил на Блатечки, набора (и поколението им) да са живи, здрави и палави деца, а на родителите им само...БИИИИИИС!