Бившата жена на Веселин Маринов - Цветанка, която се разведе с естрадния певец, получи поредно любовно разочарование!

Както писахме вече, червеният депутат, който също е и пресаташе на ЦСКА, на име Иван Ченчев е прекратил отношения с бившата съпруга на Веселин Маринов - Цветанка, която беше по-възрастна от Ченчев с шест години. Тяхната любов не трая дълго, а и за двамата се говори, че харесват любовните авантюри и не са от най-верните. Но по думите сега Иван Ченчев е влюбен в нова по-млада дама, срещнал я в парламента, секретарка от редиците на неговата партия. Доста по-млада, тъмнокоса и елегантна, Ченчев често я придружавал до работа, после я изпращал след дълги заседания до дома й.

[caption id="attachment_321808" align="aligncenter" width="192"]И друг известен българин оставил бившата жена на Веселин Маринов И друг известен българин оставил бившата жена на Веселин Маринов[/caption]

Даже се твърди, че връзката им бързо се развива и прераства в сериозни отношения, красавицата е направила силно впечатление на един от най-желаните политици у нас, колко ли журналистки и жените в политиката ни също ще се чувстват разочаровани от стеклите се обстоятелства.

[caption id="attachment_321809" align="aligncenter" width="200"]Цветанка, беше съпруга на Веско Маринов преди връзката си с Ченчев Цветанка, беше съпруга на Веско Маринов преди връзката си с Ченчев[/caption]

 Цветанка обаче не спира да плаче. Това вещаят слуховете, достигнали до Kliuki.bg. Блондинката е съсипана, че Ченчев я оставил така внезапно, тъй като смятала любовта им за доста по-сериозна, а се оказала мираж. Близките й вече сериозно се притесняват, защото това не е първото любовна болка, която бившата на Веселин Маринов понася.