Биляна Йотовска се радва на пълноценно щастие в семейството и очевидно знае как да поддържа страстта в половинката си

Биляна Йотовска се оказа истинска мечта за всеки заклет рибар (и не само)!

Красавицата – шеф на атрактивен балет – фитнес гуру е въплъщение на всичко, което един мъж иска от една жена. Тя е красива, много поддържана, работлива, грижовна майка, страстна партньорка и...споделя всички хобита на любимия си, научи kliuki.bg.

Биляна Йотовска толкова не може да се нарадва на завръщането на Митко Димитров, че буквално не може да се откъсне от него. Двамата са неразделни – обикалят заведенията, където работи тя и неговия фитнес. За капак - и в малкото им почивни дни пак са заедно.

Митко обаче не бива не копнее за усамотение. Той не иска дори да излиза „само с момчетата”. Атлетичният мачо предпочита компанията на Биляна Йотовска и дъщеря им.

[caption id="attachment_322110" align="aligncenter" width="300"]Биляна Йотовска отиде на риба Докато едните ловят риба...[/caption]

Сплотеното им семейство отиде на язовир през почивните дни. Там Митко и малкото им сладурче се постараха добре да уловят риба, а мама....събра погледите на останалите!

[caption id="attachment_322113" align="aligncenter" width="200"] Биляна Йотовска се радва на пълноценно щастие в семейството и очевидно знае как да поддържа страстта в половинката си Биляна Йотовска се оказа истинска мечта за всеки заклет рибар (и не само)! Красавицата – шеф на атрактивен балет – фитнес гуру е въплъщение на всичко, което един мъж иска от една жена. Тя е красива, много поддържана, работлива, грижовна майка, страстна партньорка и...споделя всички хобита на любимия си, научи kliuki.bg. Биляна Йотовска толкова не може да се нарадва на завръщането на Митко Димитров, че буквално не може да се откъсне от него. Двамата са неразделни – обикалят заведенията, където работи тя и неговия фитнес. За капак - и в малкото им почивни дни пак са заедно. Митко обаче не бива не копнее за усамотение. Той не иска дори да излиза „само с момчетата”. Атлетичният мачо предпочита компанията на Биляна Йотовска и дъщеря им. Сплотеното им семейство отиде на язовир през почивните дни. Там Митко и малкото им сладурче се постараха добре да уловят риба, а мама....събра погледите на останалите! Биляна Йотовска дори в небрежни одежди не може да мине незабелязано. „Рибарският” й екип, не само не крие тялото й, а подчертава всяка от извивките му. Със сигурност изкусителната брюнетка е разконцентрирала чуждите мъже наоколо. Страстните риболовци имат традиция всяка година да си купуват календар – „кадемлийка” – на всяка страница от него е мадама, облечена само с „такъми”. За 2015-та трябва да поканят жената на Митко Димитров за лице на такъв календар – дори не без да се съблича. Биляна Йотовска просто трябва да се нагласи с „рибарския” си екип. ...другите ловят рибари![/caption]

Биляна Йотовска дори в небрежни одежди не може да мине незабелязано. „Рибарският” й екип, не само не крие тялото й, а подчертава всяка от извивките му. Със сигурност изкусителната брюнетка е разконцентрирала чуждите мъже наоколо.

Страстните риболовци имат традиция всяка година да си купуват календар – „кадемлийка” – на всяка страница от него е мадама, облечена само с „такъми”. За 2015-та трябва да поканят жената на Митко Димитров за лице на такъв календар – дори не без да се съблича. Биляна Йотовска просто трябва да се нагласи с „рибарския” си екип.