Бербатов принуди държавен глава да стане третия монарх със селфи в интернет-историята

Бербатов предизвика мини-сензация в мрежата като се изфука със селфи!

Най-популярният ни футболист се превърна в новина, но не свързана със спорта. Митко Бербатов е пословично затворен и не обича да занимава хората с нещата, които прави в личния си живот, знае kliuki.bg. Отдавна вече не демонстрира по социални мрежи маркови дрехи или баровски коли като мнозина популярни люде. Човекът горестна и ако се мерне във Фейсбук обикновено се хвали с постиженията на децата от фондацията си, дъщерите, някоя от карикатурите си или поздравява отбора си за победата.

Снощи обаче Бербатов изненада милионите си последователи! Футболистът, който в момента рита за „Монако”, издебна Негово Величество принц Албер II и си направи селфи с него.

[caption id="attachment_321754" align="aligncenter" width="225"]Бербатов си направи селфи с принц Албер Един крал и един принц[/caption]

Монархът, който управлява миниатюрното кралство – рай за милиардери, присъствал на откриването на фен-клуба на отбора на Бербатов. Митко не се поколебал и превърнал принц Албер в едва третата кралска персона със селфи в историята.

Първи беше собственият ни цар. Симеон II с радост прие поканата на Максим Бехар да си направят само-снимка. Ученички в Испания пък издебнаха крал Фелипе и съпругата му в кино. Момичетата щастливо обявиха находката си - селфи с красивата кралица (и бивша Пепеляшка).

[caption id="attachment_321755" align="aligncenter" width="216"]И ний сме дали нещо на света: Първото царско селфи! И ний сме дали нещо на света: Първото царско селфи![/caption] [caption id="attachment_321756" align="aligncenter" width="266"]Селфи с кралицата Една кралица отиде на кино с мъжлето си и осъмна като селфи-звезда в интернет[/caption]

И футболистът със сигурно се е впечатлил от срещата, за да се държи като обикновен фен или поданик. Собствените му почитатели обаче са на мнение, че принц Албер е трябвало да поиска селфи, а не той. Монархът бил роден принц, но Бербатов бил крал по заслуги!