Антония Петрова днес има юбилей, но мами феновете като ученичка в гимназията

Антония Петрова забавлява фенове и анти-фенове дори на връх най-личния си празник.

Миската уж поразреди проявите си във Фейсбук, но когато реши да се прояви – ехото дълго заглъхва! Последният път разясняваше на всички, които не щат да я удавят с комплименти, че е натурална(с доста силикон и плашеща без грим). Сега пък отдалеч намеква с фото – „Съпругът ми е богат, обожава ме и дори като ставам от сън съм неземна и гримирана красавица”, видя kliuki.bg.

Антония Петрова явно е решила да се посвети на любимото си хоби навръх юбилея – да се снима до припадък. Блондинката публикува на страницата си във Фейсбук фотосесия, на която е като от корица на списание. На него тя се излежава съвсем добре сресана и в романтична нощница...Щедрият Саша Бередин се е погрижил за великолепен букет червени рози, шампанско и ягоди, а гордата юбилярка споделя с вълнение:

[caption id="attachment_315031" align="aligncenter" width="300"]Антония Петрова празнува Антония Петрова скоро ще започне да говори за себе си в трето лице[/caption]

Антония Петрова празнува с фотосесия

[caption id="attachment_315034" align="aligncenter" width="200"]Антония Петрова празнува юбилей Ах, колко съм щастлива![/caption] [caption id="attachment_315035" align="aligncenter" width="200"]Малко романтика а ла "Антония Петрова" Малко романтика а ла "Антония Петрова"[/caption] [caption id="attachment_315037" align="aligncenter" width="200"]Антония Петрова празнува Антония Петрова се събужда така сутрин[/caption]

Милатата ни кралица на красотата! Въпреки двете дипломи и хилядите възможности за изява, Антония Петрова предпочита като звезда-еднодневка да прави феновете на глупаци. Така и не разбра, че хората, които й се смеят, не й завиждат. Може пък наистина да вярва, че заблуждава някого с твърдения, че сутрин се събужда с прическа. Все пак навремето водеше война с писанията, че нямала грам корекции по тялото.

Добре поне, че е посрещнала щастливо празника си – с ударна празнична фотосесия, в която е налегнато на с луксозни акценти. От kliuki.bg искрено ще пожелаем на Антония Петрова да е здрава и все така обичана, за да си го позволява винаги!