Антон Касабов се върна двадесет години назад и отново отпразнува завършването на средното си образование

Антон Касабов стана кавалер за бала на една своя фенка.

Българската надежда в Холивуд се радва на суперуспешно завръщане у дома. Той не танцува така добре като Стелла Ангелова, но и не показва нейната арогантност и високомерие. Красавецът впечатли до такава степен феновете на Dancing Stars, че се превърна във всеобщ любимец, научи kliuki.bg.

Антон Касабов няма изгледи да стане Крал на бала при убийствената конкуренция на дансинга, но извън шоуто вече е такъв. Той получи заслужената титла, защото сбъдна мечтата на една своя фенка от Перник.

[caption id="attachment_315652" align="aligncenter" width="300"]Антон Касабов беше на бал Антон Касабов развълнува Албена от Перник[/caption]

Деветнадесетгодишната Албена до такава степен го харесва, че поканила чрез Фейсбук да й бъде кавалер на бала. Антон Касабов се трогнал от молбата й и я придружи в първата й вечер като голям човек.

Каскадьорът се запозна с майка и най-малкото й братче – семейството има пет деца, защото отиде да вземе своята дама от дома й. След това й отдели цялото си внимание, за да се почувства Албена като истинската звезда на вечерта.

[caption id="attachment_315653" align="aligncenter" width="300"]Антон Касабов отиде на бал Слефи с Крала на бала на Албена[/caption]

Въпреки, че я придружи като кавалер, Антон Касабов по-скоро като наставник й пожела: „Искам да се почувстваш като принцеса. Но това не идва от роклята, обувките, грима и косата. Това идва от вътре. От това какъв човек си”.

[caption id="attachment_315654" align="aligncenter" width="300"]Антон Касабов отиде на бал Антон Касабов се сля с абитуриентите[/caption]

Срамежливата Албена изглежда много щастлива със сбъдването на мечтата си, а как се представи Антон Касабов като кавалер – вижте ВЪВ ВИДЕОТО ТУК!